9758 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Fuentes Blancas
bekijk 4 foto 's
Erkend

Camping Fuentes Blancas

Deze stadscamping ligt in een gemeentelijk park. De plaatsen liggen op gras, onder de vele loofbomen, aan twee zijden van drie parallelle asfaltwegen. Op 200 m van de camping ligt aan een rivier een kunstmatig strandje. Langs het water loopt een fietsroute naar het centrum. De bus naar het centrum stopt voor de ingang van de camping.

Camping Fuentes Blancas is de stadscamping van Burgos. De hoofdstad van de gelijknamige provincie in het noorden van Spanje. Door de ligging een handige camping op weg naar zuidelijkere vakantiebestemmingen.Camping Fuentes Blancas ligt in het gemeentelijke park van Burgos. De staanplaatsen zijn aan weerskanten van drie parallel aan elkaar lopende straatjes aangelegd. Het zwembad is niet groot maar net lekker om verkoeling te zoeken op een warme dag. De sportieve kampeerder kan energie kwijt op het campingsportterrein. Of hij kan meedoen met het excursieprogramma dat de camping biedt of de omgeving per fiets verkennen. Op de camping is het mogelijk om contact te houden met het thuisfront op een van de computers met internetverbinding of via het wifipunt. Bij de ingang van de camping is een café-restaurant met een terras. Op 200 meter van de camping ligt aan een rivier een kunstmatig strandje. Langs dat water voert een fietsroute naar Burgos-centrum. Toch wat makkelijker? Dan pak je de bus die voor de ingang van de camping stopt. Burgos ligt aan de rivier de Arlanzón. Acht bruggen verbinden de stad. De eerste ervan werd al in 1200 aangelegd ten behoeve van de pelgrims naar Santiago de Compostella. Natuurlijk bezoek je de gotische kathedraal van Burgos, de Catedral de Santa Maria de Burgos. Apart is het kasteel van Burgos waar je met een gids de ondergrondse gangen kunt bezoeken. Zien en gezien worden kan op de Paseo del Espolón, dé flaneerboulevard van Burgos.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Fuentes Blancas heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Fuentes Blancas is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa