9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Berga Resort
bekijk 30 foto 's
Best CKE

Berga Resort

Het schaduwrijke terrein bevindt zich aan de zuidrand van de Pyreneeën, nabij het natuurpark Cadi-Moixero. De terrassencamping biedt onder andere prima mogelijkheden op het gebied van fitness en wellness. Voor kinderen is er naast een grote buitenspeeltuin ook een binnenspeelplein en een riante waterspeeltuin. De staanplaatsen liggen deels op gras, deels op een harde ondergrond. Genomineerd als Camping van het Jaar 2018 in de categorie ‘de beste ANWB sterrencampings in Europa’.

Camping Berga Resort ligt in het noorden van Spanje, in Catalonië. Net ten zuiden van het stadje Berga aan de zuidrand van de indrukwekkende Pyreneeën. Door de luxe van binnen- en buitenzwembad, waterspeeltuin en wellness, een camping voor de verwende kampeerder.

De staanplaatsen zijn tegen een helling aangelegd. Hierdoor heb je vanaf je kampeerplek en vanaf het zwembadcomplex uitzicht op de stad en op de bergen. De helft van alle staanplaatsen heeft privé-sanitair, dat zijn de ‘de Luxe’- en de ‘Plus’-plaatsen. De huuraccommodaties bestaan uit 2-persoonsbungalows die terrasvormig zijn aangelegd, gezinsbungalows, mobilhomes en chalets met eigen barbecue.

Zwembadcomplex en wellness

Sinds 2017 pronkt er een zwembadcomplex met alle denkbare faciliteiten. Je hebt keuze uit twee binnenbaden, drie grote openluchtbassins waarvan er een is gevuld met zout water; het andere telt vijf spectaculaire glijbanen. Daarnaast ligt een grote waterspeeltuin. In de binnenspeeltuin annex miniclub spelen kleine en grotere kinderen. Bovendien is daar kinderopvang. Naast een schoonheidssalon en diverse saunamogelijkheden zijn er een spabad, een ijsfontein en kan je je heerlijk laten masseren door professionele handen.

Sport en de inwendige mens

Tennissen of les nemen, leren zwemmen of aan een yogaklas deelnemen, dat kan hier. Wil je je fitness niet overslaan, ook dán kan je goed terecht op Camping Berga Resort. Na alle inspanningen, verwennerijen sluit je een dag af in het sfeervolle restaurant met nationale en internationale gerechten op de kaart.

Gaudi’s werk

Antoni Gaudi’s werk is ook tot in de bergen doorgedrongen. Zijn kunst is te vinden in de ‘Jardins Artigas’ in het plaatsje La Pobla de Lillet op nog geen uur autorijden. Een kleine tuin naast een cementfabriek. Neem je wandelschoenen mee want je bent meteen in een uitgelezen wandelgebied. De receptionisten van Camping Berga Resort je helpen je graag een keuze te maken uit de vele attracties.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Berga Resort heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa