2.5 sterren

Camping Eucaliptus

SpanjeCataloniëProvíncia de TarragonaAmposta  (sitecode 52649)

Camping Eucaliptus

SpanjeCataloniëProvíncia de TarragonaAmposta
3 sterren
CharmeErkendCKE

Het vlakke compacte terrein ligt in het dorp Eucaliptus en grenst aan twee zijden aan het natuurpark Delta van de Ebro. De huuraccommodaties liggen langs de rand van de camping en bij de grote eendenvijver. De faciliteiten liggen bij de ingang. De staanplaatsen liggen aan straatjes en hebben schaduw van loofbomen. Rondom het zwembad met ligweide staan diverse palmen en sierstruiken. Naar het strand aan de Middellandse Zee is het over een vlonder 300 m en de zee ligt nog eens 300 m verder.

In het oosten van Spanje, vlak bij de zee, ligt Camping Eucaliptus. Tijdens een vakantie op deze camping geniet je van een mooi zwembad, een prachtig natuurgebied en de leuke activiteiten die voor de gasten worden georganiseerd.

Op deze grote charmecamping kampeer je op gras of op zand. Het terrein is vlak en er zijn meer dan 180 toeristische staanplaatsen. Er staan veel bomen op het groene kampeerterrein, waardoor de staanplaatsen vaak beschutting hebben. Als je geen eigen kampeermiddel hebt, dan kun je op Camping Eucaliptus een bungalow huren.

Zwembad, ligweide en terras

De camping heeft een mooi buitenzwembad. Rond het bad staan palmbomen, en er is een grasveld waar je van de zon kunt genieten. Neem een verfrissende duik in het water of spetter met je kleine kinderen in het peuterbadje. Ben je weer opgedroogd, dan kun je bij het campingrestaurant op het terras gaan zitten voor een drankje of lunch.

Activiteiten in het hoogseizoen

In het hoogseizoen, in juli en augustus, wordt er van alles voor de campinggasten georganiseerd op Camping Eucaliptus. Voor kleine kinderen zijn er bijvoorbeeld clowns en optredens. Volwassenen leren duiken in het zwembad, windsurfen op zee, genieten van dansvoorstellingen en verkennen de omgeving per kano. Je kunt de omgeving ook per fiets ontdekken. Fietsen zijn te huur op de camping.

Prachtig natuurgebied

Camping Eucaliptus ligt in de Ebro Delta, een prachtig natuurgebied met lagunes en stranden. Je vindt hier rijstvelden, kleine dorpjes en (vogelspotters opgelet), wel 260 soorten vogels. Het verkennen van dit groene natuurgebied is een echte aanrader tijdens je vakantie op Camping Eucaliptus.

Omgeving

Camping Eucaliptus in een uniek natuurpark vol flora en fauna

Camping Eucaliptus is prachtig gelegen in het Parc Natural del Delta de l'Ebro, een vlak wetland met de prachtigste flora en fauna. Je zou het hier misschien niet verwachten, maar je vindt in deze regio uitgestrekte rijstvelden, eindeloze moeraslanden en de prachtigste lagunes, waar meer dan 300 soorten vogels leven. In Deltebre vind je een informatiecentrum over dit unieke deltagebied. Aan de zuidkant van het park ligt het nagebouwde Andalusische dorpje El Poble Nou del Delta. Andere leuke dorpjes om vanaf camping Eucaliptus te bezoeken zijn Amposta en Sant Carles de la Ràpita.

Lees meer over Catalonië

Naar accommodaties