3.6 sterren

Camping Joan

SpanjeCataloniëProvíncia de TarragonaCambrils  (sitecode 53579)

Camping Joan

SpanjeCataloniëProvíncia de TarragonaCambrils
4.5 sterren
ErkendCKE

De schaduwrijke licht geaccidenteerde camping ligt bij het strand met rondom een woonwijk. Lage olijf-, loofbomen en heggen bakenen de plaatsen af. De staanplaatsen zijn goed gescheiden van de verhuuraccommodaties. Een van de twee restaurants ligt bij het strand. Er zijn fietsen en kajaks te huur. Het bewaakte openbare zandstrand aan de Middellandse Zee wordt van de camping gescheiden door een fietspad naar het vissersdorp Cambrils en de boulevard. Let op: doorrijhoogte viaduct 3,20 m.

Wil je echt dat Mediterrane gevoel krijgen tijdens je kampeervakantie, kies dan voor Camping Joan. De hartelijkheid waarmee je ontvangen wordt, de prachtige locatie aan de zonnige Costa Dorado en de mooie olijfbomen op het terrein, maken van je verblijf op Camping Joan een topvakantie.

De op gezinnen gerichte camping heeft meer dan 200 toeristische staanplaatsen van tussen de 40 en 70 m2, met zand als ondergrond. De camping verhuurt ook mobilhomes en bungalows.

Zandstrand

Aan de boulevard ligt een prachtig zandstrand van ongeveer 60 c 160 m. Je kunt hier heerlijk kunt ontspannen en genieten van de warme zonnestralen. Er is een strandbar en er zijn vaste rieten parasols, ligbedden, kajaks en waterfietsen te huur. Het strand loopt geleidelijk af in zee, wat fijn is voor kinderen. De camping organiseert allerlei uitstapjes in de omgeving.

Animatie voor kinderen

De kinderanimatie is op deze camping geweldig. Kinderen zullen zich geen moment vervelen in de miniclub waar ze veel leeftijdsgenootjes zullen treffen. Het animatieteam verzint dagelijks weer de meest uiteenlopende activiteiten om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Zwembad

De camping beschikt over een prachtig zwembad met een apart gedeelte voor kinderen. Ouders kunnen vanaf hun ligstoel toekijken. Ook leuk is de speelhoek, waar de kinderen kunnen biljarten, darten, tafeltennissen en zich naar hartenlust uit kunnen leven op de spelmachines.

Barcelona

Tijdens je vakantie bij Camping Joan, mag een bezoekje aan de prachtige stad Barcelona niet ontbreken. Met de auto is het ongeveer 120 kilometer (1,5 uur) rijden.

Omgeving

Avontuur en cultuur aan het strand bij camping Joan

Wandelen, spelen en picknicken doe je allemaal in het nabijgelegen parkje Prat d'En Fores i Regueral, met uitzicht op zee. Ben je op zoek naar wat avontuur bij camping Joan? Ga dan klimmen en klauteren bij Jumpland Aventura Ecològica, waar het hele gezin hoge hoogtes trotseert.

In de omgeving van camping Joan vind je enkele historische pareltjes, zoals de restanten van een Romeinse villa bij Museu d'Història de Cambrils. Santuari de la Verge del Camí is een weelderige kapel en siert al eeuwenlang het straatbeeld van Cambrils.

Lees meer over Catalonië

Naar accommodaties