4 sterren

Camping La Llosa

SpanjeCataloniëProvíncia de TarragonaCambrils  (sitecode 83478)

Camping La Llosa

SpanjeCataloniëProvíncia de TarragonaCambrils
4 sterren
ErkendCKE

De verzorgde groene camping met lage loofbomen, palmen, naaldbomen en onder andere oleanders bestaat uit aparte delen voor bungalows, stacaravans en toeristische staanplaatsen. Bij de ingang liggen de bar, restaurant en het zwembad met een kleuterbad van 45 cm diepte. Aan de rand van de camping ligt het sportterrein en staan enkele speeltoestellen. Via de achteruitgang is het 140 m naar het zandstrand aan de Middellandse Zee met strekdammen, douches en bewaking.

Deze verzorgde, groene camping in het Spaanse Catalonië heeft aparte delen voor bungalows, mobilhomes en toeristische staanplaatsen. De camping wordt gesierd door lage loofbomen, palmen en naaldbomen die voor privacy en schaduw zorgen.

Hier geniet je van een zonnige familievakantie aan de Costa Dorada. Deze Spaanse camping ligt op een steenworp afstand van het zandstrand aan de middellandse zee en nog geen kilometer van het centrum van Cambrils. Er is een bewaakt zwembad met apart, ondiep kleuterbad. Bij het moderne restaurant met terras kun je terecht voor een mediterrane maaltijd. Aan de bar worden dranken en snacks verkocht. Kook je liever zelf? De campingwinkel heeft een ruim assortiment boodschappen, vers fruit, brood en wijn.

Ontdek Catalonië

Op de camping is het mogelijk om fietsen te huren waarmee je Catalonië kunt verkennen. Het grootste attractiepark Port Aventura ligt op vijf kilometer afstand van de camping. Hier beleven de kinderen de dag van hun leven! Maar ook verder van de camping is er veel te zien. Zo ligt de wijnstreek Priorat op ongeveer veertig kilometer afstand. Hier geniet je van de Spaanse zon tussen de wijngaarden. Een bezoekje aan een wijnhuis is aan te raden.

De kinderen kunnen zich vermaken aan zee, in de speeltuin of op de sportvelden. Het entertainmentteam is er voor kinderen tot zeventien jaar. Zij worden in het hoogseizoen dagelijks beziggehouden met creatieve workshops, sport en spellen. Ook voor volwassenen zijn er activiteiten zoals lessen aqua fit en avondshows.

Omgeving

Cultuur, historie en pretparken

Camping La Llosa bevindt zich aan de Spaanse Costa Dorada, op nog geen kilometer van het centrum van Cambrils. Als je cultuur en historie wilt opsnuiven, is een reis naar Tarraco de moeite waard. Hier tref je diverse overblijfselen uit de Romeinse tijd, waaronder een prachtig amfitheater, een forum en een circus.

Eropuit met het gezin!

Op ongeveer 5 kilometer afstand van camping La Llosa bevindt zich het spectaculaire Port Aventura. Hier vind je een spetterend aquapark en diverse spannende achtbanen.

Lees meer over Catalonië