Campings in Catalonië aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Catalonië aan zee

2 personen
103 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Zo veel te doen op een camping in Catalonië aan zee

Verblijf op een camping in Catalonië aan zee in een van de mooiste kustgebieden van Spanje. Hier geniet je van zon, zee en strand in bekende kustplaatsen zoals Lloret de Mar, Salou en Malgrat de Mar. Met maar liefst 600 kilometer kustlijn ben je altijd in de buurt van prachtige kusten zoals de Costa Brava en de Costa Dorada.

Een passend verblijf

Er is een groot aanbod van campings in Catalonië aan zee, dus je hebt ruime keuze wanneer je je vakantie gaat boeken. Van groot opgezette vakantieparken met waterparadijs tot gemoedelijke kleine kampeerterreinen waar je voor je rust komt. Met kinderen is het goed toeven op een kindvriendelijke kampeergelegenheid met faciliteiten als animatie, sportveldjes en een kinderdisco. Of je nu de exclusiviteit zoekt van een 5-sterrenverblijf of het prachtige uitzicht dat een charmecamping vaak biedt: door de lange kustlijn is er zeker een camping die op jouw vakantiewensen aansluit.

Bezienswaardigheden in Catalonië

Naast de prachtige stranden bezoek je vanuit de camping in Catalonië aan zee steden, natuurgebieden en familieparken. De belangrijkste bezienswaardigheid is Barcelona, de hoofdstad van Catalonië. Hier bezoek je de prachtige Sagrada Família en het Gaudí Park. Natuurliefhebbers wandelen of fietsen door het gevarieerde landschap van de streek met bergen, velden, bebossing en rotsformaties. Beklim de berg Montserrat en bezoek daar het gelijknamige klooster of bezoek Cap de Creus waar Salvador Dalí inspiratie opdeed voor zijn kunstwerken. Met kinderen bezoek je het pretpark PortAventura en de dierentuin van Barcelona.