Kindvriendelijke campings Spanje aan de Costa Brava

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings Spanje aan de Costa Brava

Wissen
2 personen
78 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Kindvriendelijke camping in Spanje aan de Costa Brava

Kamperen aan de Spaanse kust waar ook kinderen zich prima weten te vermaken? Laat je oog vallen op een kindvriendelijke camping in Spanje aan de Costa Brava. Naast zon, strand en zee vind je er beroemde steden en een indrukwekkend stukje natuur. Aan de Costa Brava is van alles te beleven dus kom gerust kamperen aan de Middellandse Zee.

Kamperen langs de Spaanse kust

De Costa Brava is maar liefst 200 kilometer lang en je hebt de keuze uit tientallen campings. Dankzij het Middellandse Zeeklimaat breng je je vakantie vooral buiten door. Naast uitgestrekte stranden is de Noord-Spaanse kust ook bekend vanwege de indrukwekkende rotsformaties. Kinderen kijken er hun ogen uit en vinden het heerlijk om er te klimmen en te klauteren.

Trek eropuit in Noord-Spanje

Tijdens je vakantie op een kindvriendelijke camping in Spanje aan de Costa Brava trek je er natuurlijk op uit. Plan een dagtrip naar Girona en maak kennis met de middeleeuwse historie en indrukwekkende musea. Kinderen kijken er hun ogen uit. Na een intensieve maar gezellige dag in de stad reis je terug naar de camping en neem je samen met de kinderen een verkoelende duik in het campingzwembad.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter