Kindvriendelijke camping in Spanje

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke camping in Spanje

2 personen
118 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Tijd voor je gezin op een kindvriendelijke camping in Spanje

In de dagelijkse drukte heb je niet altijd voldoende tijd voor je gezin. Een vakantie op een kindvriendelijke camping in Spanje biedt je ruimschoots de mogelijkheid om dat goed te maken. Op de campings op deze themasite zijn er voldoende voorzieningen voor kinderen. Zo geniet je samen van een geslaagde vakantie.

Waterplezier op de kindercamping

De vakantie op een kindvriendelijke camping in Spanje is niet compleet zonder waterplezier. De campings beschikken allemaal over een badje voor de allerkleinsten. Ook een zwembad voor grotere kinderen is op de camping meestal wel te vinden. Bovendien is er altijd een strand of een meer in de buurt. Hier bouw je zandkastelen of ga je met een bootje het water op voor nog meer waterpret. Houden jullie van ultiem waterplezier? Er zijn ook campings met een heus zwemparadijs.

Activiteiten op de camping

Het blijft niet bij waterplezier alleen op de Spaanse kindvriendelijke camping. Veel campings hebben een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud. Op de wat koelere momenten is het tijd voor een potje voetbal of sla je een balletje op de tennisbaan. Gaat je puber mee op vakantie? Kies dan een camping met speciale activiteiten voor tieners. Zo wordt je kampeervakantie een gezellige gezinsvakantie voor iedereen.