Kindercamping in Spanje

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindercamping Spanje

Landen
Spanje
X
Wissen

395 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Kindercamping in Spanje: comfortabele vakanties vol vermaak

Een comfortabele gezinsvakantie beleef je op een kindercamping in Spanje. De zon schijnt volop, er is gelegenheid om te zwemmen en het strand is nooit ver weg. De Spaanse kindercampings in het aanbod van ANWB Camping zijn zorgvuldig geselecteerd. De inspectiekids van ANWB hebben bij elke kampeerlocatie beoordeeld of er voldoende voorzieningen voor de kinderen zijn. Zo genieten jong en oud van een geslaagde vakantie!

De ideale kindercamping onder de Spaanse zon

Groot, klein, voor een tussenstop of juist geschikt voor een gezinsvakantie van een paar weken? Dit zijn belangrijke criteria wanneer je een kindercamping in Spanje kiest. De kleine en middelgrote campings zijn ideaal wanneer je op rondreis bent en slechts een nachtje blijft, of wanneer je van een wat rustigere omgeving houdt. Op een groots opgezette kampeerlocatie is veelal meer bewegingsvrijheid en reuring. Mogelijk heb je nog andere eisen, bijvoorbeeld dat de hond is toegestaan of dat er wifi is. Met de handige filters van ANWB Camping vind je moeiteloos de kindercamping die past bij de wensen van het hele gezin!

Activiteiten en waterpret op de Spaanse camping

Een kindercamping is niet compleet zonder zwemfaciliteiten. Daarom hebben de meeste kampeerlocaties een zwembad op het terrein, of is er water in de buurt voor een verfrissende duik. Al net zo belangrijk is vermaak op de camping, al dan niet doordat een animatieteam leuke activiteiten verzorgt. Verder is er op de meeste Spaanse kindercampings ook ruimte voor spelletjes en sportiviteit, bijvoorbeeld in de vorm van een voetbalveld of multi-sportveld. En ook ouders hoeven niet stil te zitten, want er zijn op genoeg locaties tennis- of golfbanen. Samen de omgeving verkennen, doe je vanaf een camping met fietsenverhuur!

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter