2.2 sterren

Camping As Cancelas

SpanjeGaliciëProvincia de A CoruñaSantiago de Compostela  (sitecode 54377)

Camping As Cancelas

SpanjeGaliciëProvincia de A CoruñaSantiago de Compostela
2.5 sterren

Op deze camping liggen links en rechts van de steile weg naar boven terrassen met kleine, vlakke toeristische staanplaatsen, veelal afgebakend door mooie heggen. Er is een zwembad met ligweide. De was kan worden afgegeven aan de receptie. Op 400 m van de camping is een bushalte voor de bus naar het oude deel van Santiago. Lopend is het centrum, op 2 km afstand, via een dalend weg te bereiken. Terug kun je de bus nemen. Let op: De toegangsweg naar de camping is tamelijk steil.

Een ontspannen kampeervakantie op camping As Cancelas

Wie op zoek is naar een groen paradijs midden in het stadscentrum van Santiago de Compostella, is bij camping As Cancelas aan het juiste adres. De camping vormt een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze historische stad en de schitterende regio Galicië.

Kamperen bij As Cancelas

Camping As Cancelas biedt allerlei kampeer- en staanplaatsen, zodat iedere kampeergast zijn of haar favoriete plek kan vinden. Als middelgrote camping beschikt het over 227 plaatsen, waarvan 215 toeristische staanplaatsen. Voor wie liever van meer comfort tijdens de vakantie geniet, zijn er 12 huuraccommodaties beschikbaar.

Eindeloos veel waterpret!

Voor uren waterpret opent de camping in het hoogseizoen het spectaculaire openluchtzwembad (25 x 10 meter). Let op: kinderen jonger dan 14 jaar dienen tijdens het zwemmen altijd begeleid te worden.

Faciliteiten op de camping

Jong en oud hoeven zich dankzij de uitgebreide sport- en spelfaciliteiten op camping As Cancelas geen moment te vervelen. Zo is er een sportterrein met twee zaalvoetbalvelden en basketbalvoorzieningen. Hier houden de gasten vaak voetbal-, handbal-, basketbal-, badminton- of tenniswedstrijden. Daarnaast is er een gezellige speeltuin met prachtige speeltoestellen voor de kinderen.

Voorzieningen binnen handbereik

Ook prettig voor een ontspannen vakantie is dat de camping over uitgebreide voorzieningen beschikt. Als je geen zin hebt om te koken, bezoek je bijvoorbeeld het sfeervolle grillrestaurant, waar de lekkerste streekgerechten op basis van Galicische producten worden geserveerd. Verder is er een gezellig cafetaria met terras waar het aangenaam toeven is met overheerlijke pincho's. Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je op de camping terecht: er is een minimarkt waar je onder meer brood, zuivelproducten, frisdranken en alcoholische producten kunt kopen.

Omgeving

Omgeving van camping As Cancelas

Camping As Cancelas bevindt zich in een groen paradijs te midden van het stadscentrum van Santiago de Compostella. De camping vormt dan ook een perfecte uitvalsbasis om het historische stadscentrum te bezoeken. Wandel door de middeleeuwse straatjes en bezoek de wereldberoemde kathedraal waar veel pelgrims naartoe reizen.

De schitterende regio Galicië

De regio Galicië biedt veel meer dan Santiago de Compostella alleen. Ontdek de streek en reis vanaf camping As Cancelas naar Rías Baixas en de Cíes-eilanden, Finisterre en de Costa da Morte of de wijnregio Ribeira Sacra in het binnenland van Galicië.

Lees meer over Galicië