Camping in Spanje met hond

383 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Camping in Spanje met hond

Geselecteerde Campings

Camping Resort Mas Patoxas
Favorieten
Camping Resort Mas Patoxas

Spanje / Catalonië / Pals

ANWB Camping LogoInspectie

3.4Goed(10Recensies)

Alle 383 campings bekijken

Camping in Spanje met hond

Camping O Muiño
Favorieten
Camping O Muiño

Spanje / Galicië

ANWB Camping LogoInspectie

5.0Buitengewoon(1Recensie)

ZwembadHonden toegestaanKindvriendelijk

Staanplaatsen (85)

Huuraccommodaties (47)

Direct boekbaar
Camping Resort Els Pins
Favorieten
Direct boekbaar
Camping Cabopino
Favorieten
CKE discount
Direct boekbaar
Camping Trevélez
Favorieten
Alle 383 Campings
Alle 383 Campings

Feiten over camping

Aantal campings383
Beoordelingen van campings3.022
Gemiddelde beoordeling3.8

Populaire campings

1
Camping La Gaviota
Op deze camping kan jong en oud zich vermaken. Midden in de Costa Brava bij Girona in Spanje ligt deze camping direct aan het ongerepte en strand van Sant Pere Pescador, in de baai van Roses Er zijn e… Camping profielpagina

Kleine en charmante campings

Bekijk alle campings

Kampeervakantie in een stacaravan

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Camping O Muiño
Camping O Muiño

Spanje heeft veel te bieden: van de levendige hoofdstad Madrid tot kleine romantische steden als Salamanca, geweldige kustlandschappen met prachtige stranden en indrukwekkende natuurlandschappen. Ideaal voor afwisselende kampeervakanties. Er is hier ook genoeg te beleven: van zwemplezier tot wandelen en geweldige fietstochten, er is voor elk wat wils.

Gevarieerd landschap

De mediterrane kustlijn van Spanje heeft geweldige campings en schilderachtige stranden. Vooral de Costa Brava is populair, met zijn spectaculaire baaien en indrukwekkende kustlandschap. Het zonnige zuiden van Spanje is net zo inspirerend, en is ook een uitstekende plek om de koude wintermaanden te ontvluchten. Ook de bergen van Spanje zijn vanaf sommige campings te ontdekken. Het noorden van Spanje strekt zich uit van de Pyreneeën tot aan de Portugese grens, met de meeste campings in Baskenland. Prachtige wandelingen en evenzo mooi weer wachten hier op kampeerders.

Kamperen met hond

De gevarieerde omgeving biedt niet alleen ideale recreatiemogelijkheden voor jong en oud, maar ook veel activiteiten met honden. Veel campings bieden op hun campings extra ruimtes voor honden, evenals hondendouches en behendigheidsparcoursen. Niets staat een verblijf op de camping met uw viervoeters dus in de weg. Op de lange stranden nodigt het schilderachtige kustlandschap uit tot lange wandelingen, en op de hondenstranden kan uw hond mee in het water om zich uit te leven. Of u kunt prachtige wandeltochten maken door een van de natuurparken. De beste reistijd is van mei tot oktober. Met heerlijke temperaturen kunt u genieten van een heerlijke vakantietijd in Spanje - perfect voor een ontspannen vakantie met honden.

Vier vakantie op een camping in Spanje met je hond

Op een camping in Spanje met je hond maak je de mooiste herinneringen. Lijn je hond aan en wandel door de fraaie dorpjes en steden. Geniet van een heerlijke strandwandeling of zoek juist het avontuur op tijdens een leuke hike in de bergen. De culturen van Catalonië, Baskenland en Zuid-Spanje zijn erg verschillend, wat je kampeervakantie bijzonder veelzijdig maakt.

Lekker eten doe je in Spanje

Of je nu vakantie viert rond de Pyreneeën of juist in het zuiden aan een van de costa’s, lekker eten staat in het hele land centraal. Probeer bijvoorbeeld een paella in Valencia, tapas in Barcelona of een heerlijk plateau met verschillende vissoorten in Sevilla. Natuurlijk drink je daar voortreffelijke Spaanse wijn bij en loop je na een avond culinair genieten met de hond terug naar de camping.

Je komt helemaal tot rust aan de Costa Brava

De Costa Brava is de perfecte vakantiebestemming voor een camping in Spanje met je hond. Het zeewater is warm, de stranden fraai en het klimaat is er perfect. Deze kuststrook heeft een lengte van 200 kilometer en loopt van Portbou tot aan Blanes. Door dit uitgestrekte gebied zijn er ook verschillende hoogtepunten die het bezoeken waard zijn. De bekendste badplaatsen zijn L'Estartit, Lloret de Mar, Tossa de Mar en Blanes.