Camping in Spanje met hond

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Camping in Spanje met hond

2 personen
218 campings gevonden

Vier vakantie op een camping in Spanje met je hond

Op een camping in Spanje met je hond maak je de mooiste herinneringen. Lijn je hond aan en wandel door de fraaie dorpjes en steden. Geniet van een heerlijke strandwandeling of zoek juist het avontuur op tijdens een leuke hike in de bergen. De culturen van Catalonië, Baskenland en Zuid-Spanje zijn erg verschillend, wat je kampeervakantie bijzonder veelzijdig maakt.

Lekker eten doe je in Spanje

Of je nu vakantie viert rond de Pyreneeën of juist in het zuiden aan een van de costa’s, lekker eten staat in het hele land centraal. Probeer bijvoorbeeld een paella in Valencia, tapas in Barcelona of een heerlijk plateau met verschillende vissoorten in Sevilla. Natuurlijk drink je daar voortreffelijke Spaanse wijn bij en loop je na een avond culinair genieten met de hond terug naar de camping.

Je komt helemaal tot rust aan de Costa Brava

De Costa Brava is de perfecte vakantiebestemming voor een camping in Spanje met je hond. Het zeewater is warm, de stranden fraai en het klimaat is er perfect. Deze kuststrook heeft een lengte van 200 kilometer en loopt van Portbou tot aan Blanes. Door dit uitgestrekte gebied zijn er ook verschillende hoogtepunten die het bezoeken waard zijn. De bekendste badplaatsen zijn L'Estartit, Lloret de Mar, Tossa de Mar en Blanes.