8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Eurocamping
bekijk 8 foto 's en 1 video
Erkend

Eurocamping

De camping heeft enkele brede asfaltwegen en zijstraten waaraan de staanplaatsen op zand en fijn grind liggen. Ze worden door heggen gescheiden en hebben schaduw van verschillende soorten loofbomen. Aan de zeezijde is een langgerekt terras aan weerszijden van het restaurant met enig zeezicht. De huuraccommodaties liggen gegroepeerd op het centrale deel van het terrein. Het bewaakte zandstrand aan de Middellandse Zee is bereikbaar via een houten vlonder door de lage duinenrij.

In het prachtige Olivia, een dorpje aan de kust in het oosten van Spanje, ligt Eurocamping. De camping ligt dicht bij een zandstrand, wat deze plek bijzonder aantrekkelijk maakt.

Op deze grote camping bij een duinrand, kampeer je op zand. Er zijn meer dan 290 staanplaatsen, die vrij ruim zijn (70 tot 120 m2). Sommige staanplaatsen liggen direct aan zee. Als je ’s ochtends wakker wordt kun je direct een duik nemen. Er zijn ook veel huuraccommodaties op de Eurocamping. Je kunt kiezen uit appartementen, houten huisjes en mobilhomes.

Strand en zee

De verschillende soorten loofbomen in het duingebied rondom de camping, geven deze locatie een unieke, zomerse uitstraling. Het strand en de zee geven natuurlijk volop mogelijkheden om te genieten. Je kunt heerlijk luieren op een strandbedje en uitkijken over het water, of afkoelen in de golven. Ook is het leuk om hier de prachtige wereld onder water te ontdekken, door te snorkelen of duiken. Daarnaast kun je hier ook windsurfen.

Animatie

Voor de kinderen is er een animatieteam op de camping, in juli en augustus. Elke dag verzint het team weer nieuwe activiteiten voor de kleine vakantiegangers. Dansen of sporten bijvoorbeeld.

Olivia en Denia

De camping ligt in Olivia. Het is een liefelijk, rustig dorpje, met zandstranden waar bijna niemand ligt. Hier kun je genieten van de stilte om je heen. Dit dorpje is vooral bekend onder de Spanjaarden zelf. Heb je behoefte aan iets meer drukte en gezelligheid, ga dan naar Denia. Daar vind je veel winkels, restaurants en barretjes. Vanuit Denia kun je de boot naar Ibiza nemen. De tocht duurt niet lang en het Spaanse eiland is zeker een bezoek waard.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Eurocamping heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Eurocamping is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa