ANWB Verkiezing Camping van het Jaar 2023

  • De winnaars van verkiezing Camping van het Jaar 2023
  • Gekozen door een onafhankelijke vakjury
  • Ruim 18.000 publieksstemmen

Winnaars ANWB Verkiezing Camping van het Jaar 2023

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Winnaars ANWB Verkiezing Camping van het Jaar 2023

Het is elk jaar weer spannend in campingland. Wie gaat er met de Award ‘ANWB Camping van het Jaar’ vandoor? Tijdens een grootschalige evenement in de Jaarbeurs in Utrecht zijn op 11 januari 2023 de winnaars bekend gemaakt. In dit overzicht vind je de campings die de prestigieuze prijs in de wacht hebben gesleept!

Zo gaat de verkiezing

Vanaf 1987 organiseert ANWB de Verkiezing Camping van het Jaar. Anders dan in voorgaande jaren heeft een internationale vakjury 10 genomineerden geselecteerd in elk van de volgende drie categorieën:

  • De fijnste familiecamping aan zee
  • De beste kleine camping
  • De meest bijzondere huuraccommodatie

Kampeerders hebben in de periode van 20 juli t/m 30 oktober 2022 kunnen stemmen op de geselecteerde campings op basis van de aspecten service, prijs/kwaliteitverhouding en gastvrijheid. Daarnaast kon er gestemd worden op de categorie Meest bijzondere huuraccommodatie. Met hulp en expertise van onderzoeks-en adviesbureau Q&A en een strikte controle op dubbele stemmers is er gezorgd voor een fraudebestendige en eerlijke verkiezing.

Komende zomer kan er opnieuw gestemd worden voor de ANWB Camping van het Jaar Verkiezing. Een kroon op het werk van campingeigenaren en hun teams en een uitgelezen kans voor campingliefhebbers om de genomineerde campings in het zonnetje te zetten.