Campingvakantie in de winter

  • Kampeerplaatsen en vakantiehuisjes
  • Geopend in november, december, januari en februari
  • Vul jouw gewenste aankomst- en vertrekdatum in voor
    de meest actuele zoekresultaten

Campingvakantie in de winter

2 personen
731 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

‘Over’winterkamperen in het buitenland

Met extreem zachte winters is het in bepaalde delen van Zuid-Europa nog heerlijk vertoeven. Zo ontkom je aan de grijze en koude Nederlandse maanden en zit jij in het zonnetje en een zachte temperatuur. Bijkomend voordeel is dat het in deze tijd van het jaar op de camping en in de natuur veel stiller en lekker rustig is. Bovendien zijn de kampeerders die er zijn vaak gelijkgestemden: op zoek naar rust, ruimte en natuurlijk de zon!

Overwinteren in warme gebieden vergt nog wel wat voorbereiding, vooral als je wat langer wegblijft. Zorg daarom dat je trekauto en je kampeermiddel in optimale staat zijn voor de lange reis. Ook in de warme zuidelijke oorden kan het, zeker ’s avonds en ’s nachts, flink afkoelen. Check daarom ook o.a. je kachel en zorg voor een goede ventilatie. Last but not least: check van tevoren goed of een camping onderweg en terplekke daadwerkelijk geopend is tijdens de wintermaanden. Dit geldt ook voor de bezienswaardigheden op je bestemming! Bekijk nu campings op winterkampeerbestemmingen zoals Kroatië, Frankrijk, Spanje en Italië.

Liever avontuurlijk kamperen in de sneeuw? Bekijk dan ons aanbod op winterkampeerbestemmingen zoals Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België en Nederland.

Lees hier al onze tips tips voor een zorgeloze winterkampeervakantie.

Lees verder