Vakantieparken in Zuid-Frankrijk

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Zuid-Frankrijk

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Lavendelvelden en goudgele zandstranden vanaf een vakantiepark in Zuid-Frankrijk

Tijdens je verblijf op een vakantiepark in Zuid-Frankrijk maak je kennis met het gevarieerde landschap van de streek. De regio's Midi-Pyreneeën, Aquitanië, Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Côte d'Azur en Rhône-Alpes hebben elk hun eigen charme. Proef de sfeer en cultuur in de kenmerkende Franse dorpjes bij de zonnebloem- en lavendelvelden of reis naar bruisende steden als Cannes, Nice, Marseille of Toulouse.

Paarse lavendelvelden in de Provence

Ruik je lavendel, dan denk je vrijwel meteen aan de eindeloze paarse lavendelvelden in het zuiden van Frankrijk. Bezoek vanaf je vakantiepark in Zuid-Frankrijk de kilometerslange paarse lavendelvelden en de sfeervolle markten en boetieks in het centrum van de Provence. Een aanrader om te bezoeken is Aix-en-Provence. Deze stad lijkt wel een openluchtmuseum, met zijn statige herenhuizen en fraaie kathedraal Saint Sauveur in romaans-gotische stijl. De stad staat bekend om de fonteinen, zoals de zeventiende-eeuwse Fontaine des Quatre Dauphins. Ook het museum Le Musee Granet is een aanrader, met schilderijen van Van Gogh, Monet en Gauguin.

Chique badplaatsen aan de Côte d'Azur

Dankzij de vele internationale filmsterren en beroemdheden in het gebied zijn de badplaatsen aan de Zuid-Franse Côte d'Azur wereldberoemd. Flaneer bijvoorbeeld over de boulevard van Nice of Cannes en geniet vanaf een terras van het prachtige uitzicht op de peperdure jachten. Ook de romantische badplaats Fréjus is een aanrader. Hier vind je nog overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals een amfitheater, een aquaduct en een arena.