Kindvriendelijke campings in Zweden

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Zweden

2 personen
12 campings gevonden
<
1
>

Een ontspannen familievakantie op een kindvriendelijke camping in Zweden

Een kindvriendelijke camping in Zweden biedt jou en je kinderen tot 12 jaar meer dan voldoende vermaak. Ook gezinnen met tieners zullen zich geen moment vervelen op een kindercamping. Zweden staat bekend om de meren, het uitgestrekte karakter en de rust. Dat en nog veel meer heeft dit land te bieden voor een echte gezinsvakantie.

Avonturen beleven in Zweden

Ben je op zoek naar avontuur en natuur, dan zit in je Zweden goed op de kindvriendelijke camping in Zweden. Adem de frisse lucht in en maak lange wandeltochten langs meren en door bossen waar je nauwelijks mensen tegenkomt. Een echte strandvakantie beleef je in het zuiden van Zweden. Breng ook zeker een bezoekje aan de hoofdstad Stockholm of het havenstadje Malmö.

Elke Zweedse camping heeft een eigen identiteit

De Zweedse kindercampings zijn allemaal verschillend. Sommige campings beschikken zelf over een zwembad. Als je van waterrecreatie houdt, kies dan voor een camping aan zee met drukbezochte zandstranden of aan een meertje waar je kunt kanoën en vissen. Op de campings zelf beleef je veel plezier met de georganiseerde animatieprogramma’s. De campings liggen meestal midden in het groen met ruime plekken en zijn vaak ook geschikt voor campers.