9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping International Lido
bekijk 9 foto 's

Camping International Lido

Hoge oude bomen, heggen en struiken kenmerken deze groene stadscamping. Veel plaatsen hebben een ondergrond van gras en grind. Een barbecueplaats met overdekte tafels en stoelen staan ter beschikking. De gastenkaart biedt verschillende kortingen aan. Nabij de camping ligt het strandbad aan het Vierwoudstrekenmeer, waarvoor de kampeerders via de camping 10% korting krijgen. Het verkeersmuseum ligt op loopafstand. Op 200 m van de camping is de bushalte naar het centrum van Luzern.

Deze vriendelijke camping is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Luzern. Je kampeert aan de rand van de stad, vlak bij het Vierwoudstedenmeer.

De vlakke camping ligt tegenover een groot strandbad, aan de rand van Luzern. Op het terrein groeien struiken en oude bomen. Een deel van de plaatsen is verhard. De camping is erg netjes en verzorgd. Je kunt er ook voor kiezen een caravan of mobilhome te huren.

Kamperen aan het Vierwoudstedenmeer

Vanaf de camping loopt een 3 km lange boulevard naar het centrum van de stad. Er is ook een busverbinding. De mooiste manier om naar de stad te gaan is met de veerboot, zo geniet je ook van de uitzichten vanaf het water op Luzern en de bergen in de omgeving. Vlak bij de camping ligt het Verkehrshaus, een van de meest veelzijdige musea voor verkeer en communicatie in Europa en het meest bezochte museum van Zwitserland. Hier vind je ook een filmtheater.

Goede stadscamping in Luzern

Luzern is een leuke plaats om te ontdekken. Hét beeld van de stad is de overdekte, middeleeuwse kapelbrug met de beschilderde panelen, een van de oudste overdekte houten bruggen van Europa. Vanuit Luzern zijn ook de bergen goed te bereiken. Neem bijvoorbeeld eens de kabelbaan nar de top van Pilatus, of het steile treintje naar de bergtop Rigi. Die laatste is te bereiken na een boottochtje over het Vierwoudstrekenmeer, waardoor je een mooi compleet dagje uit hebt, op het water en in de bergen. Op het Vierwoudstrekenmeer zijn verschillende boottochtjes te maken met raderboten of motorschepen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping International Lido heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping International Lido is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa