9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camp des Pêches
bekijk 15 foto 's en 1 video
Erkend CKE

Camp des Pêches

Het vlakke terrein ligt aan de rand van Le Landeron. De staanplaatsen liggen aan straatjes die overwegend geasfalteerd zijn. Er is een overdekte kookruimte. Op 350 m van de camping liggen een zand/grasstrand en een jachthaven met voorzieningen. Op het terrein zijn een badmintonnet en voetbaldoel. Op het stacaravanpark aan de overkant van de weg zijn tennisbanen en een levensmiddelenwinkel waar ook vrijetijdsartikelen te koop zijn.

Aan de westoever van de Bielersee in Zwitserland ligt de middelgrote Camping des Pêches. Deze mooi gelegen en goed onderhouden camping bestaat uit een vlak, rechthoekig terrein en ligt aan de rand van de bebouwde kom. Vanaf de camping kan er volop gefietst en gewandeld worden. De bergen en met wijnranken begroeide heuvels van de Jura domineren het uitzicht vanaf de camping. Ruime staanplaatsen

De ruime staanplaatsen op Camping des Pêches liggen aan straatjes die overwegend geasfalteerd zijn. Naast staanplaatsen voor toeristische kampeerders en vaste gasten, deels met weinig beschutting en deels onbeschut, kent de camping ook huuraccommodatie in de vorm van houten stacaravans. Deze zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikken over een douche en toilet.

Zwemcomplex aan Bielersee

Op Des Pêches vind je geen zwemgelegenheid. Op 500 meter ligt wel een groot zwemcomplex direct aan de oever van de Bielersee met een glijbaan van 65 meter, kinderbad, ligweiden en zwembad. Hier moet entree worden betaald. Op de camping is een klein winkeltje waar levensmiddelen en verse broodjes te koop zijn. In het eenvoudige restaurant kun je o.a. pizza, frites, salades en ijs bestellen. Op loopafstand van de camping vind je een kleine supermarkt. Op 300 meter van de camping ligt een zand/grasstrand en een jachthaven. Op het terrein is verder een badmintonnet en voetbaldoel aanwezig. Op het stacaravanpark aan de overkant van de weg vind je ook tennisbanen.

Fraaie stad Neuchâtel

In de omgeving van de Camping Des Pêches kun je uitstekend fietsen en wandelen. Fietsen worden vanaf de camping verhuurd. Le Landeron, op een paar minuten lopen, is een leuk, oud stadje. Een ander mooi doel op loopafstand is het 5 kilometer lange schiereiland Sankt Petersinsel. Wie over een fiets beschikt, kan de fraaie stad Neuchâtel bezoeken, aan het gelijknamige meer, of het oude Erlach. Ook de moeite waard: de vlindertuin/ tropische tuin Papiliorama, of een klim naar de top van 1600 meter hoge Le Chasseral. Al deze bestemmingen liggen op ca. 15 km van de camping.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camp des Pêches heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camp des Pêches is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa