8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping & Schwimmbad Mühleye
bekijk 10 foto 's
Erkend CKE

Camping & Schwimmbad Mühleye

De langwerpige camping ligt naast een zwembad, 10 minuten lopen van de historische Altstad van Visp, waar het gezellig winkelen is en veel terrasjes zijn. Het zwembad geeft overdag korting voor campinggasten, na 18 uur is de toegang gratis. De regio heeft veel mogelijkheden voor uitstapjes, variërend van het wandelen in de bergen, het rijden over de mooiste passen van de Alpen, tot het genieten in warmwaterbaden.

Sla je tent eens op bij Camping und Schwimmbad Mühleye in Visp, een stadje in het Duitssprekende deel van het Zwitserse kanton Wallis met gemiddeld 300 zonnige dagen per jaar. De oude binnenstad in het Rhônedal is een bezoek waard om zijn oude gebouwen.

De camping telt 177 plaatsen. Daarvan zijn er 15 voor tentkampeerders en 4 voor huurders van een alpenhut of caravan. De vrij jonge bomen op het terrein zijn inheems, met uitzondering van de fruitbomen. Elke staanplaats ligt op maximaal 80 meter van een sanitairgebouw.

Openbaar zwembad van Visp

Het openbare openluchtzwembad van Visp ligt op de camping. Na zes uur kan je er gratis baantjes trekken. De camping heeft een eigen restaurant. Wil je zelf koken, dan vind je de eerste twee supermarkten al meteen vanaf de camping richting spoor, onder het spoor door linksaf, aan de andere kant van de Vispa.

Visp

In ruim een kwartier wandel je van de camping naar de stad. Op de fiets is het net vijf minuten. Neem het pad langs het riviertje de Vispa achter de camping. In de stad is het goed shoppen, vooral in de omgeving van het station vind je veel winkeltjes. Vaste prik is de marktdag op woensdag en elke vrijdag vanaf 4 uur 's middags tot in de avond is er een boerenmarkt, de 'Pürumärt'. In Visp zit je midden in een wandel- en fietsgebied. Er ligt 500 km aan tracks voor bergwandelingen en het echte mountainbiken.

Trein en auto

Camping Mühleye is een perfecte spot voor een reisje met een Zwitserse trein. Visp is een knooppunt van spoorlijnen en tweemaal per uur vertrekt een trein door het Matterdal naar Zermatt.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen
Zwembaden Zwembaden
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Omgeving

Op Camping Mühleye zit je midden tussen de bergen. Je komt in de ochtend je tent of caravan uit en hebt gelijk uitzicht op al het moois dat deze regio te bieden heeft. Het is dan ook bij uitstek een omgeving om eens flink in op avontuur te gaan.

300 dagen zon

Camping Mühleye is gelegen in het Duits sprekende gedeelte van Zwitserland. Het is het deel van het land waar de zon wel altijd lijkt te schijnen. Gemiddeld is hier namelijk 300 dagen per jaar de zon te bewonderen. Dat maakt het kamperen op een dergelijke plek natuurlijk extra leuk. In het zonnetje wandelt of fietst het toch altijd een stuk prettiger dan wanneer het een grauwe dag is. Ben jij wel iemand die ervan houdt om een flinke tocht te maken? Dan tref je het, want het plaatsje Visp, waar je deze camping terugvindt, is het startpunt voor maar liefst 500 kilometer aan tracks voor prachtige bergwandelingen en mountainbiken!

Lekker shoppen in Visp

Visp is een typisch Zwitsers plaatsje, met een gezellige dorpskern waar het goed shoppen is. Je vindt hier een breed scala aan winkels met plaatselijke specialiteiten. Er zijn daarnaast in Visp twee verschillende markten. Op woensdag de gewone markt, op vrijdag een speciale boerenmarkt. Als je dan toch op zoek bent naar iets wat echt van deze regio is om vanaf Camping Mühleye mee naar huis te nemen, dan is deze markt de uitgelezen plek om dat te vinden.

Erop uit met de trein

Vanuit Visp kun je met de trein een rit door de bergen maken. Visp is een knooppunt voor meerdere verschillende spoorlijnen. Een aanrader is bijvoorbeeld een tochtje met de trein door het spectaculaire Matterdal naar Zermatt. Daarmee waan je jezelf bij wijze van spreken zo in televisieprogramma Rails!

Lees meer Lees minder

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping & Schwimmbad Mühleye heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa