Campings in de Ardennen aan het water

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Ardennen aan het water

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Kamperen te midden van de natuur op een camping in de Ardennen aan het water

Kamperen in de Belgische Ardennen is nog leuker op een van de campings in de Ardennen aan het water. Te midden van de schitterende natuur dobber je op het water of ga je pootjebaden aan de rivier of het meer. Of laat je van je sportiefste kant zien en beoefen een van de vele watersporten.

De voordelen van een camping aan het water

Op campings in de Ardennen aan het water zoek je tijdens warme dagen verkoeling. De kinderen bouwen er vlotten, gaan op zoek naar visjes en waterdiertjes met een net of spelen in het water met vriendjes en vriendinnetjes. Hier lees je liggend aan de rand van de rivier of het meer een boek of doe je mee aan een van de georganiseerde activiteiten. En dat alles met een prachtig uitzicht over het water en de achterliggende bossen en heuvels.

Activiteiten in de natuur

De omgeving van de meeste campings aan het water in de Ardennen leent zicht uitstekend voor wateractiviteiten zoals kanoën, raften, vissen of kajakken. In de Ardennen liggen de mooiste natuurparken met een enorme diversiteit aan landschappen. Zo wandel je langs de wateren van de Hoge Venen, over de kalkheuvels en door de grotten van Viroin Hermeton en over de uitgestrekte vlaktes en diep uitgesneden valleien van de Our.