Campings in de Ardennen met binnenzwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Ardennen met binnenzwembad

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Het hele jaar door zwemplezier op een camping in de Ardennen met binnenzwembad

Een camping in de Ardennen met binnenzwembad verzekert je het hele jaar door van veel zwemplezier. Ideaal als je na een lange en actieve dag even af wilt koelen of juist een dagje wilt relaxen bij het zwembad. De campings variëren van een zwembad waar je baantjes kunt trekken tot een groot zwemparadijs met één of meerdere glijbanen.

Ontdek de prachtige omgeving van de camping

De kids vermaken zich gemakkelijk de hele dag op de camping in de Ardennen met binnenzwembad. Maar ook in de wijde omtrek is voor jong en oud meer dan genoeg te beleven. Ontdek de mooie groene heuvels tijdens een fietstocht of wandeling, zoek het avontuur op prachtige rivieren en geniet van een welverdiend drankje op de gezellige terrasjes. Door de vele rivieren van meer dan honderd kilometer is deze regio het ultieme (wild)waterparadijs. Kajakken en raften doe je op rivieren als de Lesse, Ourthe en Amblève.

Breng een bezoek aan de vele dorpjes

Namen, Tournai en Charleroi zijn de bekendste steden in de Ardennen. Maar ook de zogenaamde ‘stille dorpjes’ zijn zeker het bezoeken waard. Laat je aangenaam verrassen door Celles, Chiny, Houffalize of Han-sur-Lesse en kom daarna weer tot rust op de camping in de Ardennen met binnenzwembad.