Campings in de Ardennen met zwembad en glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Ardennen met zwembad en glijbaan

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Genoeg vermaak voor de kids op een camping in de Ardennen met zwembad en glijbaan

Op een camping in de Ardennen met zwembad en glijbaan hebben de kids gegarandeerd de tijd van hun leven. Maar ook in de regio kunnen ze lekker ravotten. De Ardennen staan namelijk bekend als een walhalla voor actieve vakantiegangers. Zo heb je de keuze uit tal van sportieve familieactiviteiten die in de meeste gevallen dicht bij de camping te vinden zijn. Al met al beleven zowel jong als oud hier een geweldige tijd.

Maak een wandeling door La Roche-en-Ardenne

Vier je vakantie in de Ardennen, breng dan zeker een bezoek aan La Roche-en-Ardenne. Het centrum bestaat uit verschillende leuke terrasjes, waar je de kids trakteert op een welverdiend glas ijskoude ranja. Het stadje is gevestigd langs een flinke bocht in de rivier de Ourthe. Boven het stadje torent een indrukwekkende ruïne uit, waar je leuke vakantiefoto’s met het hele gezin maakt.

Bijkomen op de camping in de Ardennen in het zwembad met glijbaan

Wandelen, fietsen, mountainbiken en raften, je doet het allemaal in deze avontuurlijke regio. Liever een dag relaxen of bijkomen na een lange en actieve dag? Dat doe je natuurlijk op de camping in de Ardennen in het zwembad met glijbaan. De kids beleven de leukste avonturen in het water, terwijl jij langs de kant geniet van een goed boek.