Kleine campings in Denemarken

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Denemarken

Wissen
2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Geniet van welverdiende rust en ruimte op een kleine camping in Denemarken

Breng je voor het eerst een bezoek aan Denemarken, dan wordt je aangenaam verrast door de rust en ruimte waar dit land bekend om staat. Ook op een kleine camping in Denemarken ben je hiervan verzekerd. De prachtige horizon bestaat vooral uit bescheiden dorpjes met ieder een eigen wit kerkje. De locals zijn vriendelijk, maar nemen wel hun afstand om je de rust te gunnen. Of je voorkeur nu uitgaat naar een camping in de natuur of dicht bij een stad, aan het strand of in de heuvels; het is allemaal mogelijk in Denemarken.

Veiligheid en structuur in de regio van de kleine camping in Denemarken

Denemarken komt qua uitstraling in vele opzichten overeen met Nederland. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat je je hier direct thuis voelt. In de omgeving van de kleine camping maak je je vanaf het eerste moment kennis met het veilige en gestructureerde leven van de Denen. Trek je eropuit, dan kom je al snel de uitgestrekte kustlijn tegen. Ook geniet je van een geweldig uitzicht over indrukwekkende fjorden, glooiende heidevelden, honderden eilanden, glinsterende meren en uitgestrekte bossen.

Vanaf een van de kleine campings in Denemarken een bezoek aan Kopenhagen

Een bezoek aan Kopenhagen mag niet ontbreken tijdens je vakantie. Deze Deense hoofdstad is uitgegroeid tot een grote trekpleister en er zijn tal van leuke activiteiten te ondernemen. Veel toeristen brengen een bezoek aan de Kleine Zeemeermin en met de kids staat een dagje naar het pretpark Tivoli garant voor veel plezier. In de regio van de kleine campings in Denemarken zie je ook tal van indrukwekkende kastelen. Denk hierbij aan Kasteel Egeskov, een middeleeuws bouwwerk dat ommuurd is door bijna driehonderd heggen.

Geniet van de zee bij de lange kustlijn

Wist je dat Denemarken een kustlijn van maar liefst 7.300 kilometer heeft? Hierdoor is de zee nooit ver weg. Sterker nog, bij veel kleine campings ligt het strand zelfs direct voor de deur. In deze heerlijke buitenspeeltuin kun je oneindig snorkelen, krabben vangen, surfen, zwemmen, vliegeren en wandelen. Daarnaast zijn er ook vele leuke musea, waaronder Legoland in Billund. Dit pretpark is opgebouwd uit meer dan 60 miljoen bouwstenen.