Kleine campings Denemarken

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Denemarken

Landen
Denemarken
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

10 campings gevonden

<
1
>

Kleine campings in Denemarken

Een geslaagde vakantie begint met een goede voorbereiding. Wij hebben unieke kleine campings in Denemarken voor je geselecteerd, zodat je optimaal kunt genieten van een heerlijk verblijf op de camping. Denemarken heeft een hoop te bieden voor vakantiegangers die rust zoeken, ideaal voor jou en je kinderen. Geen toeters en bellen, maar gewoon frisse lucht en puur natuur! Kies eenvoudig een staanplaats of huuraccommodatie en de voorpret kan beginnen.

Rust en gezelligheid op een kleine camping

Op kleine campings heerst een serene rust. Deze campings hebben allemaal minder dan 60 staanplaatsen. Anders dan op veel grotere campings verblijf je hier midden in de natuur, waardoor je het pure outdoorgevoel beleeft. Maar ook voor sociale contacten zit je op een kleine camping helemaal goed!

Vermaak voor kinderen en volwassenen

Wie denkt dat er op een kleine camping niets te beleven valt, heeft het mis. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om te kanoën. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de speelplaats. Net als op grote campings kun je gewoon gebruikmaken van het internet: op alle kleine campings in Denemarken is wifi aanwezig. Handig voor als je een online spelletje wil spelen of je mail wilt checken.

Trek eropuit en geniet

De door de ANWB geselecteerde campings liggen midden in de natuur. Kortom, ze zijn een ideale uitvalsbasis om volop te genieten van de frisse lucht. Doordat de camping zo klein, is leer je gemakkelijk andere gasten kennen. Er is ruimte voor de leukste initiatieven. Organiseer een spannende speurtocht in de omgeving of doe mee met dat gezellige dorpsfeest. Zo leer je ook nog eens de lokale bevolking kennen!

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter