Kleine campings Nederland

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Nederland

Landen
Nederland
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

730 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Een knusse vakantie op kleine campings in Nederland

Kleinschaligheid, een sfeervol kampeerterrein en volop gezelligheid: het hoort allemaal bij kleine campings in Nederland. Deze verblijfplaatsen zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar rust en natuur. Ondanks het kleine formaat, kunnen ook camperaars terecht op het terrein. Dankzij de kleine opzet van deze campings heb je als kampeerder meer dan genoeg ruimte om van de prachtige Nederlandse natuur te genieten. Je vindt deze kleine campings dan ook in heel Nederland: van Zeeland tot de Veluwe en van het Drents-Friese Wold tot de Peel.

Alle basics bij de hand

Je komt niets tekort tijdens je vakantie op een kleine camping, want je mag hier nog altijd op een aantal handige faciliteiten rekenen. Zo zijn de campings voorzien van wifi, zodat je gemakkelijk je volgende uitje in de omgeving plant. Ook wasfaciliteiten horen op deze campings thuis, net als een servicestation voor je camper. Het sanitair is van alle gemakken voorzien, inclusief speciale wasgelegenheden voor kinderen en baby's.

Rust in de natuur

Natuurliefhebbers hebben geluk, want de meeste kleine campings in Nederland liggen midden in de natuur. Wandel door de omliggende bossen of neem je fiets mee om door de weilanden in de buurt te fietsen. Een groot natuurpark is ook nooit ver weg, zoals de Maasduinen, de Biesbosch of Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Iedere kleine camping is dan ook een ideale uitvalsbasis om de veelzijdige natuur van Nederland te verkennen.

Activiteiten op de camping

Er is op iedere camping voldoende ruimte om leuke dingen te ondernemen, zoals een frisse duik in zwembad. Ook voor gezinnen met kinderen is er genoeg te beleven. Er zijn namelijk enkele kleine campings in Nederland die een leuk animatieteam hebben. Zij verzorgen spelletjes, knutselopdrachten en talentenshows voor jong en oud. De kinderen vermaken zich daarnaast ook in de buitenspeeltuin die op vrijwel iedere camping aanwezig is.

Genieten van smakelijk eten

Een vakantie is niet compleet zonder lekker eten, en ook op kleine campings trakteer je jezelf op iets lekkers. Begin je dag bijvoorbeeld goed door vers brood op te halen bij de receptie. Heb je een keer geen zin om te koken? Kom dan eens langs bij het knusse restaurant voor een vers hapje eten of haal iets af bij de snackbar op het kampeerterrein.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter