Kleine campings Zweden

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Zweden

Landen
Zweden
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

43 campings gevonden

<
1
2
3
>

Kamperen op een kleine camping in Zweden

Wil je binnenkort kamperen op een van de mooiste plekken in Europa? Boek dan een vakantie op een van onze kleine campings in Zweden. Dit prachtige land is de ideale bestemming voor een kampeervakantie met het hele gezin. Wil je samen genieten van prachtige natuur in dit bijzondere land? Kies dan snel een camping uit en geniet van de voorpret en een onvergetelijke vakantie!

Prachtige kleine campings

Kleine campings hebben maximaal 60 staanplaatsen. Ze zijn speciaal geselecteerd op basis van hun mooie locaties en faciliteiten. Op deze campings vind je geen zwemparadijs of animatieteam, maar daar krijg je een prachtige kampeerplaats midden in de natuur voor terug. De sfeer op een kleine camping is gemoedelijk en er is veel rust en ruimte. Ook is het campingbeheer vaak erg betrokken en helpen zij gasten met het regelen van leuke uitjes in de buurt. Selecteer de faciliteiten die jij nodig hebt voor een ontspannen vakantie en kies een van onze prachtige kleine campings voor jouw vakantie!

Adembenemende natuur en bruisende steden

Voor vermaak zul je op een kleine camping in Zweden zelf moeten zorgen. Gelukkig is dat niet heel moeilijk, want in Zweden is genoeg te doen! Ga je met kinderen op vakantie, dan is een bezoek aan een van de attractieparken in het land een aanrader. Vooral Gröna Lund in Stockholm en Sommerland Skara zijn erg leuk voor jong en oud! Daarnaast zijn ook de riddertoernooien in Gripsholm en Visby bijzonder om te bezoeken. Veel mensen kiezen voor een vakantie in Zweden om te genieten van de adembenemende natuur. Je kunt er wandelen in verschillende natuurparken en genieten van het water aan een van de 100.000 meren of langs de 3000 kilometer lange kustlijn.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter