SVR Campings in Denemarken

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Denemarken

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Ruimte en rust op een SVR camping in Denemarken

De afkorting SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. Het doel van zo'n camping is vakantiegangers tot rust laten komen midden in de natuur. Grote animatieteams, drukke zwembaden en massale supermarkten zul je op een SVR camping in Denemarken niet snel vinden. Geniet van de mooiste uitzichten en ontvlucht de hectiek van het dagelijks leven.

Vier vakantie op een camping met faciliteiten van uitstekende kwaliteit

De Deense campings staan over het algemeen bekend om de zeer goede kwaliteit. Je bent van alle gemakken voorzien, de faciliteiten zijn in uitstekende staat en een SVR camping in Denemarken is kleinschalig van opzet. In de regio zijn verschillende activiteiten te ondernemen, waaronder zeilen, kitesurfen, windsurfen en sportvissen. Ga je op vakantie naar Denemarken, houd er dan wel rekening mee dat een Camping Key Europe verplicht is.

De drukte opzoeken vanaf de camping

Ook al is een SVR camping in de natuur gelegen, je kunt nog steeds de drukte opzoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldstad Kopenhagen of ga met het gezin een dagje weg naar de pretparken Legoland of Tivoli. Door deze leuke mix van activiteiten is er voor zowel jong als oud meer dan genoeg te beleven.

Dichtbij de kust

De SVR campings in Denemarken liggen in de meeste gevallen in de buurt van de lange, zonovergoten stranden van het schiereiland Jutland. Daarnaast ben je ook binnen mum van tijd in Funen en de mondaine hoofdstad Kopenhagen. Je bent hierdoor verzekerd van genoeg diversiteit. Alle campings hebben tot slot één ding gemeen: iedere vakantiebestemming ligt minder dan 40 kilometer van de kust verwijderd.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter