9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Kur- und Feriencamping Max 1
bekijk 2 foto 's
Erkend CKE

Kur- und Feriencamping Max 1

De vlakke camping ligt aan de rand van een dorp. Middelhoge loof- en naaldbomen verdelen het terrein in veldjes. Er is een nieuw deel met vlakke grindplaatsen en jonge begroeiing. Langs de rand loopt een hoogspanningskabel. De camping organiseert fiets- en nordic-walkingtochten. Er is een wellnesscentrum met kuurfaciliteiten en een praktijk voor fysiotherapie. Bustransfer naar de thermaalbaden op 2,5 km afstand is gratis.

Kur- und Feriencamping Max 1 ligt in Zuid-Duitsland tegen de grens met Oostenrijk. De rivier de Inn vormt een natte grens tussen beide landen. Bad Füssing is een bekende kuuroordplaats, maar de camping ligt net iets verder richting Inn, in Egglfing.

Het dorp Bad Füssing geniet een enorme bekendheid als kuuroord. In diverse folders staat het aangeschreven als Europa’s grootste kuuroord. Overal kun je je laten masseren, onderdompelen en onderzoeken. Op de camping kan dat ook. Fysiotherapeuten en een eigen arts zijn aanwezig. Vanaf de camping is er ook busvervoer naar de thermen. Bij het zwemmeer staan makkelijke leunstoelen en er is een douche. Je kampeert op fijn grint, onder diverse soorten bomen. Overal staan volgroeide hagen. De goed verzorgde, moderne santairgebouwen staan verspreid over het terrein. De speeltuin is klein, eigenlijk alleen uitdagend voor kinderen onder de zes jaar.

Omdat de camping aan de rand van het dorp ligt, loop of fiets je zo de velden in. Op 2,5 kilometer liggen twee supermarkten, waar je goed inkopen kunt doen.

Je zult je hier niet snel vervelen. Langs de camping lopen fiets- en wandelroutes. Op 3 kilometer ligt een 18-holes golfterrein. Is de fiets mee, dan trap je naar het vlakbij de camping gelegen Schnaps-museum. Met distilleerderij en gratis proeven! Langs de Inn ligt een fietspad op de dijk. Van daaruit heb je zicht op een beschermd vogelgebied. Steek je de Inn over, dan ben je in Oostenrijk, in Obernberg. Leuk om even te tanken.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Kur- und Feriencamping Max 1 heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Kur- und Feriencamping Max 1 is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa