Campings in Beieren met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Beieren met zwembad

2 personen
32 campings gevonden

Avontuurlijk kamperen op een camping in Beieren met zwembad

Verblijf op een mooie camping in Beieren met zwembad en geniet van een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste Duitse streken. De grootste deelstaat van Duitsland is bekend vanwege de talloze rivieren en meren. Ideaal voor liefhebbers van avontuur zoals watersporters en zwemliefhebbers. Ook fietsers en wandelaars komen hier niets tekort, want de streek leent zich uitstekend voor een uitdagende wandeling of sportieve fietstocht.

Ontdek het sprookjesachtige Beieren

De Duitse streek heeft een sprookjesachtige uitstraling dankzij de vele kastelen en historische gebouwen. Slot Neuschwanstein in Schwangau is het bekendste kasteel en ligt op een rots. Sinds 1886 is het kasteel geopend voor publiek. Vanuit het kasteel geniet je van een spectaculair uitzicht over de omgeving. Het slot is tevens dé inspiratiebron voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland. Bezoek je graag nog een aantal bouwwerken en musea? Laat je verrassen door het gezellige München en bezoek Marienplatz en de imposante Frauenkirche.

Zwemmen in Beieren

Je vakantie is niet compleet zonder een duik in een van de kristalheldere meren die de deelstaat rijk is. De Chiemsee is het populairste zwemmeer van Duitsland, want met een oppervlakte van 80 km2 is er genoeg ruimte om je te vermaken. Blijf je liever op het kampeerterrein? Dan is een camping in Beieren met zwembad een prima keuze. Vanuit je kampeeraccommodatie stap je gemakkelijk in het binnen- of buitenzwembad en beleef je een fijne tijd met familie of vrienden.