Kleine campings aan de Bodensee

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings aan de Bodensee

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Vier vakantie op een kleine camping bij de Bodensee

De Bodensee in Duitsland is zonder twijfel een van de mooiste vakantiebestemmingen in de Alpenregio. Je viert vakantie bij een van de grootste meren ter wereld, en daardoor weet je zeker dat er in de omgeving van een kleine camping bij de Bodensee meer dan genoeg te beleven is. Of je voorkeur nu uitgaat naar een actieve vakantie of een relaxvakantie; het kan allemaal in dit gedeelte van de Voor-Alpen.

Onderneem verschillende activiteiten vanaf de kleine camping bij de Bodensee

De Bodensee staat bekend om de geweldige natuur, die je met talloze activiteiten kunt verkennen. Ontdek de omgeving bijvoorbeeld langs een van de vele fietsroutes om het meer heen, of verken de wateren met een kano. Pak je het liever wat relaxter aan? Kies dan voor een ontspannende wandeling in de omgeving. De goed aangegeven routes leiden je langs de mooiste wijngaarden.

Verschillende leuke watersportactiviteiten

Vermaken jij en je kinderen zich het liefste de hele dag op het water? Dan zijn de kleine campings rond de Bodensee de perfecte uitvalsbasis. Kies voor verschillende leuke watersportactiviteiten zoals kajakken, suppen, windsurfen, zwemmen en kitesurfen. Daarnaast beschikt de Bodensee ook over fijne badstranden.

Voordeelkaart op de kleine campings aan de Bodensee in Duitsland

Wist je dat je tijdens je vakantie gebruik kunt maken van een voordeelkaart? Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste kleine campings aan de Bodensee. Met de pas bezoek je gratis verschillende highlights, waaronder Säntis Schwebebahn, Pfänderbahn Bregenz en Burg Meersburg. De pas is voor kinderen t/m 6 jaar gratis als een volwassene er ook één koopt.