Kleine campings in Zwitserland

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Zwitserland

2 personen
21 campings gevonden

Omgeven door de mooiste natuur op een kleine camping in Zwitserland

Vier je vakantie op een kleine camping in Zwitserland, dan ben je omgeven door de mooiste natuur. Het Zwitserse landschap staat bekend om kristalheldere meren, enorme gletsjers en machtige bergen. De Alpen variëren van hoge bergtoppen, met de Dufour van 4.623 meter, tot lage dalen, waaronder het Lago Maggiore.

Maak een stedentrip naar Bern, Genève en Zürich

De kleine campings in Zwitserland zijn de perfecte uitvalsbasis voor een leuke stedentrip. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Bern, Genève of Zürich. Bezoek in deze steden het Swiss National Museum, de Grossmünster en de oude binnensteden, en geniet op het terras van koffie of thee met echte Zwitserse chocolade.

Kom tot rust in de bergen

Wist je dat Zwitserland slechts een fractie groter is dan Nederland? De natuur van het land is echter niet te vergelijken met die van ons platte kikkerlandje. Maak prachtige wandel- en fietstochten en bekijk de langgerekte groene alpenweiden en de kenmerkende Hängebrücken (hangbruggen). De kids vermaken zich in de heldere meren en je zoekt het avontuur op in de rode trein op de Rhätische Bahn in Graubünden. Deze trein rijdt langs de indrukwekkende alpentoppen in de regio.

Breng een bezoek aan het indrukwekkende Meer van Lugano

Het Meer van Lugano ligt laag in het dal, waardoor de temperaturen hier erg aangenaam zijn. Met een wateroppervlak van 50 vierkante kilometer is hier meer dan genoeg te beleven. Het meer ligt op zowel Zwitsers als Italiaans grondgebied. Verken het per waterfiets en geniet van een panoramisch uitzicht op de alpentoppen.