Kleine campings in Zwitserland

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Zwitserland

Landen
Zwitserland
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

20 campings gevonden

<
1
>

Geniet van het imposante Zwitserland

Ben je op zoek naar een fantastische vakantiebestemming en houd je van mooie natuur? Dan is Zwitserland waarschijnlijk wel iets voor jou! Zwitserland staat bekend om zijn prachtige natuur met hoge bergtoppen, diepe dalen, meren en prachtige gletsjers. Wil jij ontsnappen aan de drukke stad en tot rust komen in de Zwitserse natuur? Kies dan voor een verblijf op een kleine camping in Zwitserland. Kleine campings hebben maximaal 60 staanplaatsen en minimale faciliteiten, hierdoor is de camping echt een plek waar je tot rust kunt komen.

De ideale bestemming voor het hele gezin!

Een verblijf op een kleine camping in Zwitserland is de ideale bestemming voor een romantische vakantie met je partner: je kunt helemaal opgaan in elkaar en de prachtige omgeving. Maar ook voor een gezinsvakantie is Zwitserland een geschikte bestemming. Een kleine camping heeft meestal geen animatieteam of zwembad, dus de kinderen moeten zichzelf vermaken. Gelukkig is er in Zwitserland genoeg te doen. Op warme dagen kunnen jullie zwemmen in een van de meren en met z’n allen een berg beklimmen. Zijn jouw kinderen geïnteresseerd in wetenschap en natuurkunde? Zet dan een bezoek aan het CERN op de planning.

Rijke geschiedenis en eeuwenoude steden

Vanaf je kleine camping in Zwitserland kun je met de auto een groot deel van het land ontdekken. Rijd over panoramische wegen door de bergen en geniet van het uitzicht. Ben je een liefhebber van steden met een rijke geschiedenis? Bezoek dan Genève of Zürich. In deze steden vind je talloze musea en kun je jezelf de hele dag vermaken, ook vind je hier fantastische restaurants waar je uitgebreid kunt dineren. Ben je na een dag in de stad toe aan rust en ruimte? Dan stap je in de auto en keer je terug naar je kleine camping in de natuur!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter