Kleine campings in Oostenrijk

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Oostenrijk

Landen
Oostenrijk
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

47 campings gevonden

<
1
2
3
>

Kleine campings in Oostenrijk: geniet van rust, stilte en natuur

Staat de vakantie voor jou in het teken van rust, stilte en natuur? De ANWB selecteerde de beste kleine campings in Oostenrijk met voldoende ruimte. Uiteraard beschikken de campings over uitstekende faciliteiten, alleen op een kleinere schaal. De kleine kampeerlocaties die de ANWB binnen dit thema op een rij zet, beschikken allemaal over maximaal 60 kampeerplaatsen.

Sfeervol kamperen in Oostenrijk

De sfeer op een kleinschalige camping is net even anders dan op een reusachtige kampeerplek. In principe komt iedere kampeerder op deze plek voor zijn rust. Hierdoor houdt iedereen rekening met de anderen. Bovendien voelen alle gasten op deze campings zich medeverantwoordelijk om de camping netjes te houden. De kleine campings zijn daardoor over het algemeen zeer schoon en goed onderhouden. De kleinschalige campings beschikken over goede basisvoorzieningen. Zo zijn er een broodjesservice, een snackbar en een campingwinkel. Om te bekijken of de camping van jouw voorkeur ook andere diensten aanbiedt, zoals wifi en sportfaciliteiten, gebruik je de handige filters.

Activiteiten op de kleinschalige camping

Op de kleine campings in Oostenrijk is over het algemeen geen animatieteam met een uitgebreid entertainmentprogramma aanwezig. In de meeste gevallen beschikken de campings wel over een zwembad of zijn er zwemvoorzieningen in de omgeving. Daarnaast is er in veel gevallen ook een tennisbaan of sportveld aanwezig. Bovendien leent de schitterende natuur in de omgeving zich voor prachtige wandel- en fietstochten.

Bewonder het adembenemende Oostenrijk

De witte alpentoppen en uitgestrekte weides trekken jaarlijks veel natuurliefhebbers naar het adembenemende Oostenrijk. Kom tot rust bij de helderblauwe meren, wandel door het gevarieerde landschap met uitgestrekte gebergten of proef lokale lekkernijen als de Schwarzwalder Kirsch. Ben je geïnteresseerd in architectuur, breng dan vooral een bezoek aan Wenen met het Schloss Schönbrunn.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter