Kleine campings in Rheinland-Pfalz

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Rheinland-Pfalz

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Romantisch kamperen op een kleine camping in Rheinland-Pfalz

Kamperen op een kleine camping in Rheinland-Pfalz staat garant voor een romantische vakantie. Je verblijft in een prachtig wijngebied vol glooiende heuvels en oude stadjes. Dankzij de kronkelende rivieren en oude burchten voelt het alsof je onderdeel uitmaakt van een sprookje. Rheinland-Pfalz is dan ook dé plek om tot rust te komen.

Wat is er te doen in Rheinland-Pfalz?

In de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz is altijd iets te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Trier, de oudste stad van Duitsland. Je vindt er unieke overblijfselen uit het Romeinse tijdperk. Houd je van de natuur? Laat je verrassen door de schoonheid van de Eifel dat gedomineerd wordt door uitgedoofde vulkanen en dichte bossen. Het ultieme wijnavontuur beleef je in Ahrtal, hét paradijs voor rode wijn.

Beleef een rustige vakantie in Rijnland-Palts

Dankzij een kleine camping in Rheinland-Pfalz ben je zeker van een rustige vakantie. Je bent omgeven door natuur en er is voldoende privacy voor jou en je gezin. De rustig ingestelde campingeigenaar ziet erop toe dat het je nergens aan ontbreekt. Hij of zij vertelt je graag meer over de omgeving waar je verblijft en heeft ongetwijfeld een aantal tips voor een leuk uitstapje.