5-sterrencampings in Duitsland

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Duitsland

2 personen
26 campings gevonden

Geniet van een luxe vakantie op een 5 sterren camping in Duitsland

Tijdens je vakantie baden in luxe, dat doe je op een 5 sterren camping in Duitsland. Deze luxe campings in Duitsland beschikken over een keur aan faciliteiten om je kampeervakantie tot een ontspannen verblijf te maken. Ook is Duitsland een gevarieerd land om vakantie te vieren. Kies voor een luxe camping vlak over de grens voor een weekendje weg of korte vakantie of reis door naar het zuiden. Deze campings zijn namelijk ook ideaal als tussenstop onderweg naar je volgende vakantiebestemming.

Kamperen op een topcamping in Duitsland

De ANWB Top campings hebben niet voor niets 5 sterren behaald. Deze campings behoren tot de allerbeste kampeerterreinen. Je vindt hier luxe en comfort, ze beschikken over veel voorzieningen, het sanitair is goed onderhouden en het kampeerterrein is ruim opgezet. Voor een ontspannen vakantie hoef je deze luxe camping niet af. Je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand. Je vindt deze campings verspreid over heel Duitsland.

Batterijen opladen op een luxe camping in Duitsland

Verschillende Duitse campings beschikken over uitstekende wellnessvoorzieningen. Ook kinderen komen op deze campings aan hun trekken. Verspreid over het kampeerterrein vind je prachtige speelvoorzieningen en een animatieteam zorgt voor leuke activiteiten. Heb je zelf geen tent of caravan meegenomen, huur dan een compleet ingerichte stacaravan of bungalow. Ook voor sportieve activiteiten hoef je het campingterrein niet te verlaten. Een balletje slaan, zwemmen, fitness of voetbal; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ben je gesteld op je privacy en wil je het sanitair niet delen, kies dan voor een camping met privésanitair. Wil je niet zelf koken, laat je dan verwennen in het restaurant op de camping.

Ontdek de afwisselende natuur en cultuur bij onze oosterburen

De natuur in Duitsland is met een keur aan nationale parken adembenemend. Van de valleien, donkere bossen en grote rotspartijen in het Zwarte Woud tot de heuvels, riviertjes en pittoreske dorpjes in de Eifel. In deze gebieden is het heerlijk wandelen en kom je tot rust terwijl je geniet van de prachtige uitzichten. Laat de natuur achter je voor een dagtrip naar een van de vele interessante steden die Duitsland rijk is. Bezoek het hippe Berlijn, ga winkelen in Düsseldorf of vergaap je aan de Dom van Keulen.