Campings in Duitsland met zwembad en glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Duitsland met zwembad en glijbaan

2 personen
29 campings gevonden

Vier vakantie op een camping in Duitsland met zwembad en glijbaan

Een camping in Duitsland met zwembad en glijbaan biedt genoeg zwemplezier voor het hele gezin. Verblijf een dag aan het zwembad of koel af na een actieve ochtend of middag in de regio. Je hebt de keuze uit diverse culturele bezienswaardigheden en de variatie in landschappen zal je aangenaam verrassen. Aan de Oostzeekust, rond Berlijn, dicht bij de grens met Nederland en diep in het zuiden in Beieren zijn verschillende campings te vinden.

Genoeg faciliteiten op de camping voor een onvergetelijke vakantie

Een camping in Duitsland met zwembad en glijbaan is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie. De kids vermaken zich niet alleen in het zwembad, maar ook in een meer, rivier of recreatieplas. In de regio is eveneens meer dan genoeg te beleven. Maak bijvoorbeeld een wandeling in het Sauerland, het Zwarte Woud of de Eifel. Daarnaast leent het Duitse landschap zich ook perfect voor een leuke fietsroute; de bewegwijzering is goed geregeld.

Een dagje weg naar het pretpark of een Duitse stad

Tijdens een vakantie in Noordrijn-Westfalen mag een dagje Moviepark Germany niet ontbreken. In dit populaire pretpark loop je je favoriete filmhelden tegen het lijf. Tijdens de warmste dagen van het jaar koel je na een dagje weg even af op de camping in Duitsland met zwembad en glijbaan. Liever een onvergetelijke vakantie in de stad? Dan zijn campings in de buurt van steden als Berlijn, Hamburg, München, Keulen en Dresden aan te raden.