Charmecampings in de Dordogne

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings Dordogne

Charme
Charme
X
Landen
Frankrijk
X
Regio's
Aquitanië
X
Wissen

32 campings gevonden

<
1
2
>

Kamperen op de mooiste plekken: charmecampings in Dordogne

Ben je op zoek naar een prachtige plek waar je kunt kamperen? Kies dan voor een charmecamping in Dordogne! Charmecampings zijn kleine campings op de meest idyllische plekken in Europa. Op deze campings kun je optimaal genieten van rust, natuur en ruimte. Alleen na uitvoerig onderzoek door onze campinginspecteurs krijgt een camping dit predicaat. Kies je voor een van onze charmecampings, dan weet je zeker dat je een fantastische vakantie voor de boeg hebt.

Rijke geschiedenis

Dordogne is een veelzijdige regio met een rijke geschiedenis. Geniet van historische dorpjes, eeuwenoude grotten en prachtige kastelen. Het gebied is al jaren een populaire bestemming onder kampeerders en er is genoeg te doen! Op een charmecamping zit je midden in de natuur, die in dit prachtige gebied bestaat uit uitgestrekte parken, meren en grotten. Ontdek de rijke geschiedenis van deze prachtige streek in een van de vele dorpjes of ga met een gids op ontdekkingstocht in het enorme grottenstelsel. Sla ook absoluut een bezoekje aan Lascaux niet over. Hier kun je meer dan 2000 grotschilderingen uit de prehistorie bekijken.

Genieten op z’n Frans

Wil je tijdens je vakantie genieten van wat het Franse platteland te bieden heeft? Dan is Dordogne een fantastische bestemming. De regio staat namelijk bekend om zijn indrukwekkende gastronomie. In de streek zijn vooral gerechten met eend populair, daarnaast kun je er ook fantastische zwarte truffels vinden. Doe inkopen bij lokale ondernemers en geniet tijdens je vakantie op een charmecamping in Dordogne van lokale wijn, paté, noten en confit de canard. Meer dan lekker eten, mooie natuur en een goed boek heb je niet nodig voor een fantastische vakantie. Dordogne heeft het allemaal!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter