Charmecampings in de Dordogne

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in de Dordogne

2 personen
29 campings gevonden

Geniet van rust en natuur op een charme camping in de Dordogne

Op een charme camping in de Dordogne geniet je van de rust op een idyllische plek in een charmante regio. Geniet van een unieke locatie midden in de natuur of met uitzicht op een van de historische gebouwen in de streek. Ondertussen zal het je aan niets ontbreken op je kleine en goedverzorgde camping.

Charme campings op de mooiste plekken van de Aquitaine

Op charme campings in de Dordogne staat vooral het uitrusten centraal. La Douce France heeft prachtige natuur waarin dit mogelijk is. Daarnaast geven charme campings je de ruimte met hun grote groene kampeerplaatsen. Ze liggen op de mooiste plaatsen in de regio Aquitaine. Zo liggen er bijvoorbeeld charmecampings direct aan de rivier de Dordogne: hier neem je een verfrissende duik of vaar je met een kano met de stroom mee.

Verken de omgeving vanuit je charme camping in de Dordogne

Vanaf je kalme kampeerlocatie geniet je ook van de prachtige omgeving. Zo zijn wandel- en fietstochten uitermate geschikt om de Dordogne te verkennen. De streek kent de mooiste bezienswaardigheden die je vanuit je charme camping eenvoudig bereikt. Bezoek bijvoorbeeld het kasteel van Castelnaud, de bedevaartsplaats Rocamadour, de grotten van Lascaux en de historische stad Sarlat.