RCN Campings in de Dordogne

  • Campings midden in de natuur
  • Ruim aanbod voor ieder type kampeervakantie
  • Al ruim 65 jaar een begrip

RCN Campings in de Dordogne

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Een veelzijdige vakantie op een RCN camping in de Dordogne

Kampeer je op een RCN camping in de Dordogne, dan ben je verzekerd van een veelzijdige vakantie. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de beroemde prehistorische grotten, de prachtige historische dorpjes en kastelen en kom tot rust in de adembenemende natuur.

Bekijk de beroemdste grotschilderingen in Lascaux

De kids beleven in de Dordogne gegarandeerd een leuke en leerzame vakantie. De prehistorie is hier namelijk dichterbij dan ooit. Je bekijkt in Lascaux de beroemde grotschilderingen, die gemaakt zijn door meerdere generaties holenmensen. In totaal zijn er meer dan 2.000 schilderingen te zien van mensen, dieren en symbolen. Om schade te voorkomen is de originele grot afgesloten. Een exacte replica, genaamd Lascaux II, is in de buurt geopend.

Leven als een god in Frankrijk

Ben je eenmaal een keer op vakantie geweest naar de RCN camping in de Dordogne, dan is de kans groot dat deze regio een speciaal plekje in je hart krijgt. Naast de vele bezienswaardigheden kun je in de Dordogne ook nog eens onwijs goed eten. Sterker nog, de keuken wordt in deze regio door veel Fransen beschouwd als de beste van het land. Probeer aardappelen die in eendenvet zijn gebakken of langzaam gebraden eendenpoot. Ook worden er in de regio exquise zwarte truffels verbouwd, waar zelfs een heel museum aan is gewijd.