Campings in de Landes aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Landes aan zee

2 personen
25 campings gevonden

Word wakker met het geluid van de golven op een camping in Les Landes direct aan zee

Het Zuid-Franse gebied Les Landes ligt direct aan de kust van de Atlantische oceaan, waardoor veel campings in Les Landes direct aan zee liggen. Je wordt wakker met het geluid van de golven en binnen no-time maken de kids een duik in het zeewater. De kilometerslange kustlijn maakt van dit gedeelte van Frankrijk de perfecte plek om jezelf even helemaal op te laden en quality time door te brengen met het gezin.

De ideale vakantiebestemming voor surfers

Wist je dat Les Landes erg geliefd is onder surfers? De regio staat namelijk bekend om de hoge golven en prachtige en uitgestrekte zandstranden. Samen met de hoge duinen, uitgestrekte dennenbossen en de grote meren maken ze van dit Franse natuurgebied een omgeving die je niet snel vergeet.

Breng een bezoek aan verschillende kleinere plaatsjes

Toeristische trekpleisters zul je vlak bij je camping in Les Landes direct aan zee niet zo snel vinden. De kleinere plaatsjes Mont-de-Marsan, Dax en Mimizan bieden echter een uitstekend alternatief. Blijf je liever in de buurt van je kampeerplaats? Verken dan op je dooie gemak de regio op de fiets, sla een balletje op het tennisveld en haal iedere ochtend verse Franse croissants bij de campingwinkel.