RCN Campings in Bretagne

  • Campings midden in de natuur
  • Ruim aanbod voor ieder type kampeervakantie
  • Al ruim 65 jaar een begrip

RCN Campings in Bretagne

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Onbezorgd kamperen op een RCN Camping in Bretagne

Een kampeervakantie op een RCN camping in Bretagne is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers en families met kinderen. De kampeerlocaties liggen in een prachtige omgeving en bieden vermaak en voorzieningen op maat.

Waarom een RCN Camping in Bretagne?

Kamperen op een RCN Camping in Bretagne heeft vele voordelen: van ruime staanplaatsen met een fraai uitzicht voor een caravan, camper, tent of vouwwagen tot een luxe huuraccommodatie met alles erop en eraan. Bovendien liggen RCN Campings op unieke locaties en soms zelfs in beschermd natuurgebied. Op een RCN Camping kampeer je met een goed gevoel, want duurzaamheid is belangrijk en je steunt maatschappelijke projecten.

Uitstekende faciliteiten en gevarieerd vermaak

Op een RCN Camping in Bretagne profiteert het hele gezin van uitgebreide voorzieningen. Veel campings hebben gratis wifi, een restaurant, afhaalmaaltijden en een broodservice. Ook zwemmogelijkheden zijn er genoeg: van een frisse duik in zee tot heerlijk spetteren in het zwembad op de camping. RCN Campings zorgen bovendien voor entertainment met gevarieerde animatieprogramma's voor alle leeftijden.

Ontdek Bretagne

Een RCN Camping in Bretagne is een mooie uitvalsbasis om deze schilderachtige Franse regio te ontdekken. Bretagne heeft een kustlijn van meer dan 1.000 kilometer vol idyllische stranden, charmante vissersdorpjes en grillige zandsteenkliffen met een spectaculair uitzicht. In het binnenland maak je kennis met bijzondere Neolithische menhirs en prachtige stadjes vol historie, waaronder Brest, Concarneau, Dinan en Saint-Malo.