Natuurkampeerterreinen

  • Rust, ruimte en veel privacy
  • Geen animatieteams, stacaravans of kantines
  • Aandacht voor natuurbeleving, duurzaamheid en cultuurhistorie
  • Natuurkampeerkaart verplicht

Natuurkampeerterreinen Overijssel

Wissen
2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Natuurkampeerterrein in Overijssel

Midden in de natuur slapen: dat is het fijnste aan kamperen. Voor echte natuurliefhebbers selecteerde de ANWB de beste natuurkampeerterreinen van Overijssel. Op deze kleinschalige campings geniet je in een rustige omgeving met kwalitatief hoogwaardige voorzieningen en aandacht voor duurzaamheid. Zo geniet je onbezorgd van al het moois dat de natuur je te bieden heeft.

Midden in de natuur

Op de kleinschalige kampeerterreinen krijgt iedere kampeerder een ruime plek toegewezen. Hierdoor voelt het alsof je je tent echt midden in de natuur opzet! Bovendien zijn deze campings gericht op kampeerders die houden van rust en stilte. De campings liggen daarom ver verwijderd van spoorwegen, snelwegen en ander lawaai. Auto's, radio's en campers zijn in veel gevallen niet toegestaan en er zijn geen luidruchtige speeltuinen of kantines.

Kamperen in het groene Overijssel

Overijssel is een geweldige provincie om de natuur van Nederland te ontdekken. Zo zijn er talrijke natuurgebieden als de Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en het Vechtdal. De ideale plek voor vele wandel- en fietstochten. Dankzij het vele water in de omgeving is ook kanovaren, een bootje huren of vissen een aanrader.