Kleine campings aan de Côte d'Azur

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings aan de Côte d'Azur

2 personen
67 campings gevonden

Vakantie vieren in warme temperaturen op een kleine camping aan de Côte d'Azur

Tijdens je vakantie op een kleine camping aan de Côte d'Azur ben je verzekerd van een aangenaam klimaat. Geniet van de nodige dosis vitamine D op de vele uitgestrekte stranden en neem een duik in het kristalheldere water. Loop je van het strand terug naar de camping, dan genieten de kids van een welverdiend ijsje en worden ze urenlang vermaakt in de animatieclub.

Gezellige sfeer op een kleine camping

Een kleine camping aan de Côte d'Azur biedt plek aan maximaal zestig kampeerplaatsen. Hierdoor voelt de camping als een klein dorp aan en de kids maken binnen no-time vakantievriendjes. Trek je er graag een dagje op uit? Je baadt in luxe tijdens een wandeling door het chique Monaco of Nice, waar je de grootste en mooiste jachten spot. Helderblauw zeewater, gezonde berglucht of een boeiende historische stad; je komt het hier allemaal tegen.

Rivieren en canyons in het zuiden en westen van de Provence-Alpes-Côte d'Azur

Veel kleine campings aan de Côte d'Azur zijn in het zuiden en westen van de Provence-Alpes-Côte d'Azur gevestigd. En dat is natuurlijk met een reden. Dit gebied bestaat uit heuvels met wijn, lavendelvelden, rivieren en canyons. Ook kom je helemaal tot rust aan de 600 kilometer lange kustlijn met uitgestrekte witte stranden. Breng zeker een bezoek aan Vieux-Nice, met z'n sfeervolle steegjes boordevol restaurantjes. Het maken van parfum leer je in parfumhoofdstad Grasse.