Charmecampings in de Elzas

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in de Elzas

2 personen
20 campings gevonden

Puur genieten op een charme camping in de Elzas

Houd je van rust en kleinschalige gezelligheid? Overweeg dan zeker een deugddoend verblijf op een charme camping in de Elzas.

Rust en natuur op een charme camping in de Elzas

Je verblijft op een parkachtige, goed onderhouden camping met beken en bomen. Sommige plaatsen zijn omzoomd met heggen zodat je in alle privacy geniet van de rust. Ga pootjebaden in de beek, bouw dammen met je kids of verken de buurt te voet of op een mountainbike. Waag een plons in een prachtig meer of ga een dagje vissen. Je kinderen leven zich graag uit op een boomklimparcours. Op een enkele charme camping in de Elzas vind je ook animatie voor je kinderen. Soms eet je samen met de campinguitbater en andere gasten, maar ook een restaurant of winkeltje zijn nooit ver weg.

De Elzas: natuur, wijn en cultuur

Je vindt de Elzas in het noordoosten van Frankrijk, op de linkeroever van de Rijn. Ga op ontdekking in de weelderige natuur en beloon jezelf daarna met een heerlijk glas elzaswijn. Snuif cultuur op in de bruisende Europese hoofdstad Straatsburg. Ook in het levendige Mulhouse vind je kunst en geschiedenis. Ben je vooral een levensgenieter? Kuier dan door het prachtige Colmar met zijn pittoreske vakwerkhuizen, idyllische grachten, geplaveide steegjes en heerlijke gastronomie.