Kleine campings in de Elzas

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Elzas

2 personen
35 campings gevonden

Dicht bij huis op een kleine camping in de Elzas

Om er even uit te zijn, hoef je niet ver te reizen. In het noordoosten van Frankrijk vind je op deze kleine campings in de Elzas je ideale vakantiebestemming. Of je nu op zoek bent naar cultuur, natuur of gewoon rust; in de Elzas vind je het allemaal. Dit gebied kent zowel Duitse als Franse invloeden. Deze mix maakt een vakantie op een kleine camping in de Elzas tot een bijzondere ervaring. Ook onderweg naar het zuiden zijn deze kleinschalige campings een prima stop om even tot rust te komen.

Rustgevende kleine campings met een eigen karakter

In de Elzas vind je altijd een kleine camping die past bij je vakantiebehoeften. De voorzieningen zijn prima en de kampeerplekken zijn ruim. De campings zijn landelijk gelegen waardoor je de drukte van alledag volledig achter je kan laten. Geniet ’s avonds bij je tent in alle rust van een Elzasser wijntje en sta ’s ochtends weer op na een ongestoorde nachtrust.

Genieten van de schilderachtig landschappen in de Elzas

De Elzas spreekt enorm tot de verbeelding. Rijdend door het glooiende landschap ontdek je de karakteristieke vakwerkstadjes en de eindeloze groene wijngaarden op de heuvels. Zoek voor de nodige verkoeling de meren op in het natuurpark Ballons des Vosges. Straatsburg, de hoofdstad van de Elzas, is ook zeker een dagtrip waard. Breng een bezoek aan het Europees Parlement en vergaap je aan de roze kathedraal.