Campings in de Vogezen aan de rivier

  • Selectie van campings gelegen langs een rivier
  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Vogezen aan de rivier

Wissen
2 personen
60 campings gevonden

Geniet van ongerepte natuur op de camping in de Vogezen aan de rivier

Een camping in de Vogezen aan de rivier heb je snel gevonden. Dit gebied, dat grenst aan Zwitserland, staat namelijk bekend om de indrukwekkende berglandschappen, meertjes en rivieren. Huur een kano en verken op deze manier de wateren of ga voor een actieve wandeling of fietstocht. Geliefde plekken voor gezinnen zijn La Bresse en Gérardmer, maar elders in de Vogezen geniet je ook van een ontspannen sfeer en ongerepte natuur.

Genoeg activiteiten voor jong en oud

Gebieden zoals Celles-sur-Plaine, Gîtes de la Plaine en Pierre Percée zijn aan te raden als je vakantie viert op een camping in de Vogezen aan de rivier. De kids vermaken zich uitstekend bij Aventure Parc Pierre Percée. Probeer bijvoorbeeld het boomklimparcours voor kinderen en volwassen, ga bungeejumpen en maak via Le Tyrolcable een afdaling van 800 meter met een kabel over het meer.

Geschikt voor lange en korte vakanties

De Vogezen liggen niet ver van Nederland en vormen een relatief klein natuurgebied, waardoor je tijdens een meerdaagse vakantie al veel van deze regio ontdekt. Neem je overal graag langer de tijd voor, kies er dan voor om een week tot twee weken op vakantie te gaan.