Campings in de Ardennen aan de rivier

  • Selectie van campings gelegen langs een rivier
  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Ardennen aan de rivier

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Sportieve vakantie op een camping in de Ardennen aan de rivier

Ben je dol op raften, kanoën of survivallen? Dan is de keuze voor een camping in de Ardennen aan de rivier snel gemaakt. Je kampeert in een natuurrijke omgeving terwijl je geniet van allerlei outdooractiviteiten. Je voelt je hier één met de natuur en hebt echt het gevoel er even helemaal uit te zijn. Dankzij allerlei sportieve activiteiten beleef je er met elkaar een onvergetelijke en actieve natuurvakantie.

Kamperen in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen liggen in het zuidoosten van België en kenmerken zich door prachtige bossen, heuvels en rivieren. Je verblijf op een camping in de Belgische Ardennen aan een rivier nodigt uit om eropuit te gaan. Huur een kano en geniet van kabbelende beekjes, riviertjes en kleine watervallen. Houd je wel van een beetje avontuur? Maak een trip te paard en ontdek de veelzijdigheid van de Belgische Ardennen.

Wat je zoal doet in de Ardennen

Een verblijf op een camping in de Ardennen aan een rivier is ideaal voor buitensportliefhebbers. Naast een duik in het openluchtzwembad op de camping is er nog veel meer te doen. Neem je zwemspullen mee en zwem met je familie of vrienden in een van de vele rivieren in de Belgische Ardennen. Hiken, mountainbiken en abseilen behoren eveneens tot de mogelijkheden, maar ook een ontspannen wandeling is een leuke activiteit.

Historische stadjes

Wil je er graag tussenuit en je lijf positief stimuleren om in actie te komen? Dan is de keuze snel gemaakt voor een camping aan de rivier in de Ardennen. Naast allerlei sportieve activiteiten is het ook de moeite waard om verschillende stadjes te bezoeken. Ga een dagje uit naar Spa, Dinant of La Roche. Al deze plaatsen liggen in de Ardennen en hebben een indrukwekkende historie. Geniet verder van een koel drankje op het terras of stap een van de vele toeristische winkeltjes binnen voor een souvenir.