Campings in de Jura aan de rivier

  • Selectie van campings gelegen langs een rivier
  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Jura aan de rivier

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren in de natuur op een van de campings in de Jura aan de rivier

De campings in de Jura aan de rivier zijn erg geliefd onder natuurliefhebbers. Maak een ontspannen wandeling of fietstocht in de bossen en bergen, geniet van een geweldig uitzicht over de diepe, blauwe meren en verken verschillende mooie dorpjes in de nabije regio. Ook staat de Jura bekend om de uitstekende wijn. Al met al genoeg ingrediënten voor een geweldige vakantie.

Spot wildleven in de regio van de camping

De combinatie van bossen in hoge bergen, uitgestrekte vlakten en vele meren maakt de Jura aantrekkelijk voor vele diersoorten. Wellicht spot je een lynx, berggeit, vos of everzwijn tijdens een wandeling of fietstocht. Uiteraard zit je hier ook helemaal goed voor vogels en zie je bijzondere planten en bloemen. Even bijkomen? Dat doe je op een van de campings in de Jura aan de rivier.

Geschikt voor zowel gevorderde als beginnende wandelaars

De Jura kent een zeer breed netwerk aan wandel- en fietspaden. Dit maakt het gebied geschikt voor zowel gevorderde als beginnende wandelaars en alles ertussenin. Liever het bruisende leven opzoeken dicht bij een van de campings in de Jura aan de rivier? Breng zeker een bezoek aan een van de mooie wijngaarden en probeer tal van lokale specialiteiten.