Camping Cher

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Camping in Cher

Wil je naar Frankrijk op vakantie, maar liever niet te ver van huis? Dan is een verblijf op een camping in Cher (West-Frankrijk) een aantrekkelijke optie. Deze regio is vanuit Nederland gemakkelijk in één dag te bereiken! Wij hebben de beste campings voor je geselecteerd: kleine en middelgrote. Bekijk de ANWB-score en de beoordeling van kampeerders om een beeld te krijgen van de camping. Geef je voorkeuren aan met het filter aan de linkerkant van de pagina en vergelijk!

Geniet van de rust

Fijne staanplaatsen en huuraccommodaties waar je langdurig kunt relaxen, dat is wat deze campings kenmerkt. Op alle campings die we voor je hebben uitgekozen, vind je wifi. Je kunt dus even de mail checken, een online spel spelen of met z’n allen een voetbalwedstrijd kijken.

Tips voor dagjes uit

De campings in deze regio zijn ideaal als tussenstop naar Zuid-Frankrijk. Is Cher je eindbestemming? Ook dan is er zeker genoeg te zien en te beleven! Maak een roadtrip door typisch Franse landschappen of bezoek de stad Bourges. De gotische kathedraal van de stad is een echte blikvanger en wordt ’s avonds prachtig verlicht!