Camping Lot-et-Garonne

2 personen
22 campings gevonden

Het comfort van een camping in de Lot-et-Garonne

Een heerlijk klimaat, ontelbaar veel culturele bezienswaardigheden en prachtige kabbelende rivieren: je ontdekt het allemaal vanaf je camping in de Lot-et-Garonne. De verschillende campings in dit Franse departement verwelkomen iedereen. Geniet van een rustige natuurvakantie op een kleinschalige camping, of pak groots uit op een indrukwekkend kampeerterrein met faciliteiten voor jong en oud. Waar je ook verblijft, je mag rekenen op een comfortabel sanitairgebouw en fijne wasgelegenheden. Doe je boodschappen in het lokale campingwinkeltje of geniet gewoon van een volledig verzorgde maaltijd in het sfeervolle campingrestaurant.

Ervaar de veelzijdige natuur

Glooiende heuvels, uitgestrekte wijngaarden, hoge cipressen en kleurrijke zonnebloemvelden sieren het landschap in de Lot-et-Garonne. Trek je wandelschoenen aan en verken de omgeving rondom je camping. Laat je op je fietstochten leiden door de twee rivieren waaraan deze streek zijn naam te danken heeft: de Lot en de Garonne. Duik ook onder de grond, waar je imposante grotten vindt met kronkelende gangenstelsels, zoals de Grotte de Lastournelle.

Op vakantie met de kleintjes

De kinderen komen tijdens jullie verblijf op een camping in de Lot-et-Garonne niets tekort. Op hete dagen kunnen ze terecht in het grote zwembad, en het animatieteam verandert iedere rustige dag in een feestje. De meeste campings in de regio beschikken ook over een groot speelterrein. Tel daar de sportvelden bij op, en de kinderen hoeven geen moment van de dag stil te zitten.

Knusse dorpjes en rijke cultuur

Grijp de kans aan om de prachtige bastidedorpen in de omgeving te bezoeken, zoals het schilderachtige Monflanquin of het knusse Villeréal. Ga naar Pujols en ontdek hier de rijke smaken van de streek dankzij de lokale markt. Of wandel door het historische centrum van Penne-d’Agenais, met zijn prachtige middeleeuwse centrum.