5-sterrencampings in Normandië

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Normandië

2 personen
34 campings gevonden

Maak kennis met drie C’s op een 5 sterren camping in Normandië

Op een 5 sterren camping in Normandië ga je gegarandeerd bourgondisch genieten. Deze Franse streek staat namelijk bekend om de drie C’s. Laat je in een restaurant of op de camping aangenaam verassen door calvados, camembert en cider. Maar ook de mondaine badplaatsen, stranden van D-Day en het impressionisme van Monet zorgen gegarandeerd voor blijvende vakantieherinneringen.

Aangenaam vertoeven van april tot begin oktober

De meeste 5 sterren campings in Normandië zijn geopend van april tot begin oktober. Let er wel op dat het weer aan de kust van dag tot dag kan variëren. Daarom is het verstandig zowel zwemkleding als een paraplu in te pakken. Gaan de kids het water in bij de kiezelstranden van Côte d’Albâtre? Zorg er dan voor dat ze waterschoentjes aantrekken.

Breng een bezoek aan Rouen

Tijdens je vakantie in Normandië mag een bezoek aan de hoofdstad niet ontbreken. Rouen kent een rijke historie en heeft een van de grootste havens van Frankrijk. Zo stierf Jeanne d’Arc er op de brandstapel, Monet schilderde er de kathedraal meer dan 30 keer en Flaubert werd er geboren. Het oude centrum bestaat uit een rij vakwerkhuizen en op het gezellige plein sta je recht tegenover de imposante kathedraal.

Ontdek de prachtige natuur in Normandië

De luxe camping in Normandië leent zich perfect om de prachtige natuur te ontdekken. In de 19e eeuw sloeg vanaf de overkant van Het Kanaal het Britse tuinvirus toe. Dit betekent dat er vandaag de dag meer dan honderd tuinen en parken te bezoeken zijn.