Vakantieparken in Normandië

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Normandië

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Ruige natuur en geschiedenis bij een vakantiepark in Normandië

Belangrijke oorlogen, imposante kastelen en een rustieke kustlijn; ze maken allemaal deel uit van Normandië. Vanaf een vakantiepark in Normandië krijg je de kans om jezelf onder te dompelen in de rijke Franse geschiedenis. De vakantieparken in het departement Normandië zijn ideaal voor families, rustzoekers en cultuurliefhebbers.

Een reis door de geschiedenis

Genoeg historische bezienswaardigheden in de buurt van je vakantiepark in Normandië, waaronder de invasiestranden van D-Day. Hier zijn nog altijd oude bunkers te vinden, als herinnering aan de Tweede Wereldoorlog. De middeleeuwse abdij op de top van Mont-Saint-Michel ziet er ook prachtig uit. Terwijl je naar de top van dit eiland klimt, wandel je over smalle straten waar historische panden boven je uittorenen. Geniet ook van de zinderende sfeer aan de haven van Honfleur, waar oude vakwerkhuizen aan de kade staan.

Uitwaaien in de natuur

De uitgestrekte stranden zijn reden genoeg om op een vakantiepark in het departement Normandië te verblijven. Geniet van de frisse zeelucht en trotseer de ruige krijtrotsen. Ga je liever de hoogte in? Verblijf dan in Normandisch Zwitserland, waar de bergtoppen soms honderden meters hoog zijn. De rustige weilanden in het oosten zijn juist een traktatie voor fietsers, vooral langs de oevers van de kabbelende Seine.

Op verkenningstocht met de kleintjes

De kinderen voelen zich echte prinsen en prinsessen tijdens een bezoek aan de kastelen van Normandië. Bewonder het middeleeuwse kasteel Caen of ga naar het thuis van Richard Leeuwenhart: Château Gaillard, allebei niet ver van je vakantiepark in Normandië. De heuvels van Normandië lenen zich bovendien perfect voor een rodelbaan. Raas op hoge snelheid door het landschap bij de rodelbaan van Clercy, prachtig gelegen tussen de bossen.