Camping Hautes-Alpes

2 personen
48 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Kamperen op een camping in de Hautes-Alpes

Frankrijk is al sinds jaar en dag de populairste vakantiebestemming van Nederlanders. Vooral gezinnen met kinderen gaan graag in dit fantastische land kamperen. Ben je op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Frankrijk? Ga dan kamperen op een camping in de Hautes-Alpes! De Hautes-Alpes is misschien wel het mooiste departement van Frankrijk, dankzij zijn prachtige natuurgebieden, indrukwekkende hooggebergte en prachtige rivieren en meren.

Prachtige natuurgebieden en ruige bergen

De Hautes-Alpes is het gebied waar je naartoe gaat als je wilt genieten van mooie natuur. Je kunt hier eindeloos verdwalen in het Parc national des Écrins, waarin je ook de hoogste top (4102 meter) van de zuidelijke Alpen vindt. Naast Écrins zijn er nog meer natuurparken in het departement: Queyras is een aanrader voor liefhebbers van onaangetaste parken en wandelingen in ruige gebieden. Je komt hier maar weinig andere wandelaars tegen. Wil je de hitte van de Franse zomer even ontvluchten? Er zijn in De Hautes-Alpes verschillende meren en rivieren waar je heerlijk in kunt zwemmen. Vooral Lac de Serre-Ponçon is wat dit betreft populair. Rondom dit meer vind je veel familiecampings.

Genieten in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk staat gelijk aan genieten. Of je nu romantisch samen met je partner op vakantie gaat of juist met het hele gezin: in Frankrijk draait alles om het goede leven. Begin de dag op de camping in de Hautes-Alpes met verse croissants of een baguette en geniet van heerlijke gerechten en lokale wijnen. Je kunt dagen doorbrengen aan het water met een boek, of juist met een wandeling of fietstocht. Wil je even helemaal ontsnappen aan het dagelijkse leven? Kies dan voor een camping met weinig voorzieningen. Dan kun je je eindelijk echt ontspannen en zul je genieten van een welverdiende vakantie!