Kleine campings in de Provence

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Provence

2 personen
65 campings gevonden

Verschillende nationale parken dicht bij de kleine camping in de Provence

Kleine campings in de Provence zijn op de mooiste locaties van dit Franse gebied gelegen. Hierdoor heb je een ruime keuze aan wandel- en fietsroutes in de vele natuurparken. Nationaal park Mercantour, regionaal natuurpark Camargue en regionaal natuurpark Les Alpilles zijn zeker het bezoeken waard. De kans is erg groot dat je in dit laatste park zeldzame Camargue-paarden en flamingo’s fotografeert.

Leer de kids alles over de natuur als je vakantie viert op een kleine camping

Een grote animatieclub, tientallen speeltoestellen en een groot zwembad met vele glijbanen zul je op de kleine campings in de Provence niet vinden. Wat hier wél centraal staat: gezellig kamperen in een intieme setting. Dat betekent dat je de kids alles kunt leren over de prachtige natuur tijdens een wandel- of fietstocht met het gezin. Hierdoor is de vakantie niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam voor jong en oud.

Midden in de natuur kamperen

Maak je graag met de kids een kleine wandeling naar het water? En spreekt wakker worden met het geluid van een stromend beekje je wel aan? In beide gevallen zit je op een kleine camping in de Provence helemaal goed. Je geniet in dit Franse departement van je welverdiende rust en kampeert altijd midden in de natuur.

Een actieve vakantie beleef je in de Provence

Gaat je hart sneller kloppen van een actieve vakantie? Onderneem dan de vele activiteiten in de Provence. Breng een bezoek aan het bruisende Marseille, huur een kajak of kano en verken Gorges du Verdon of maak een wandeling door een van de prachtige calanques, diep uitgesneden rotsformaties aan zee.